ΕΥΔΟΞΟΣ| Ξεκινούν από 16 Μαρτίου οι δηλώσεις και η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμη

0
441

Ξέρεις ότι το εξάμηνο έχει μπει για τα καλά, όταν ο ΕΥΔΟΞΟΣ ανοίγει την πλατφόρμα του για τη δήλωση συγγραμμάτων. Από αύριο Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 λοιπόν, ξεκινά και αυτή η διαδικασία, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου, ενώ σε περίπτωση που πάρει παράταση θα βγει σχετική ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνεται ακόμα, εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων, θα ισχύσει αυτή. Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η υποβολή αιτήσεων προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» από τις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α.

Αντίστοιχα, η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων, ενώ σημειώνεται ότι αυτή τη φορά δεν είναι εφικτή η αποστολή συγγραμμάτων στο σπίτι και η παραλαβή θα γίνει αποκλειστικά δια ζώσης στα σημεία διανομής στα οποία υποδεικνύουν οι εκδοτικοί οίκοι

Για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία μπες ΕΔΩ και επίλεξε το κουτάκι «Δήλωση Συγγραμμάτων».

Πηγή: neopolis.gr