Κορονοϊός, Ελλάδα | 2 νεκροί και 52 νέα κρούσματα

702

Η μάχη συνεχίζεται! Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στην μέση!
Όπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας, ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας αντιτίθεται στην χρήση μάσκας μιας και υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για μεταφορά του ιού με το άγγιγμα αυτής, την επαναχρησιμοποίηση της η ακόμα και λόγω της αίσθησης ασφάλειας που μας προσφέρει κάνοντάς μας να μην προσέχουμε τα απαραίτητα μέτρα απόστασης και προσωπικής υγιεινής! Συνεχίζουμε να πλένουμε τακτικά τα χέρια μας και να ακουμπάμε όσο το δυνατόν λιγότερο το πρόσωπό μας!

Ενώ όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, από αύριο τις 6π.μ θα υπάρχουν αστυνομικές μονάδες σε όλα τα οδικά δίκτυα και δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν η μετάβαση σε άλλη πόλη!
Όσοι θα έχουν δήλωση μόνιμης κατοικίας θα μεταβαίνουν στην περιοχή αλλά θα παραμένουν εκεί έως ότου λήξει το μέτρο περιορισμού κυκλοφορίας!
Επίσης όπως ρητά δήλωσε δεν θα γίνει κατάχρηση του νόμου από άτομα που θέλουν να μεταβούν για λόγους αναψυχής! Σε περίπτωση ελέγχου αν βρεθούν με μπαγκάζια διακοπών το πρόστιμο θα διπλασιάζεται φτάνοντας τα 300euro και θα αφαιρούνται οι πινακίδες του οχήματος!