Κοψιάλης| Έχασε πάνω από 100.000 ακολούθους μετά την κατακραυγή

1019

To #cancel_Kopsialis είναι σταθερά στα κορυφαία Trends του Twitter τις τελευταίες ημέρες, με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη να έχει χάσει ήδη 100.000 ακολούθους.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το hastag #Cancel_Kopsialis στο Twitter με τους χρήστες να ζητούν από τους ακολούθους του γνωστού influencer, να κάνουν unfollow στον λογαριασμό του στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη με εμπλεκόμενο, όπως ακούστηκε, τον Δημήτρη Φιντιρίκο, κάτι το οποίο έχει διαψεύσει και ο δικηγόρος της 24χρονης.

Τότε, ο Κοψιάλης υπερασπίστηκε τον φίλο του με μερικά stories στο Instagram.

Τις επόμενες ημέρες μέχρι και σήμερα, το hashtag #cancel_kopsialis γέμισε το twitter με αμέτρητες επιθέσεις κατά του influencer.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής λογαριασμός YouTuber και influencer υπερασπίστηκε δημόσια από τον Instagram έναν από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στην υπόθεση, λέγοντας πως εκείνες τις ημέρες έλειπε στο εξωτερικό.

«Ο [επιχειρηματίας] από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του. Επίσης έχει αναφερθεί ότι ο [επιχειρηματίας] διέρρευσε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη, κάτι το διαψεύδει και η Ιωάννα Τούνη», είπε συγκεκριμένα και προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς να τον κατηγορήσουν για «ξέπλυμα».

Πηγή: dikaiologitika.gr