Δήμος Αιγιαλείας| Διαθέτει το πρώτο κινητό ΚΕΠ στην Ελλάδα

0
459

Πρόσφατα το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αιγιαλείας προμηθεύτηκε, με χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ,  ένα Nissan NV300 ως κινητό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Το πλήρως εξοπλισμένο Nissan NV300 για το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αιγιαλείας, έχει ως αποστολή την εξυπηρέτηση όλων των δημοτών και κυρίως όσων διαμένουν σε απομακρυσμένα σημεία του Δήμου. Το κλιματιζόμενο και κατάλληλα εξοπλισμένο Nissan NV300 της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αιγιαλείας θα πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, κυρίως σε ορεινές περιοχές, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες σε ένα ευρύ πλαίσιο δράσεων, από τους ειδικά καταρτισμένους υπαλλήλους.

Η Nissan κάνει ένα νέο βήμα στη στρατηγική της για τα Ελαφρά Επαγγελματικά Οχήματα (LCVs),  αποκαλύπτοντας την ανανεωμένη γκάμα all-star, με τα Interstar, Primastar και το  ολοκαίνουργιο Townstar. Σε αυτό το πλαίσιο, το NV300 με πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και αίσθηση, θα επαναπροσδιοριστεί ως Primastar και θα διαθέτει πλέον μεγαλύτερη ισχύ με μια σειρά κινητήριων συνόλων, συμβατών με Euro 6d.

Αυτό διασφαλίζει ότι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με κινητήρια σύνολα χαμηλών εκπομπών ρύπων, διαθέσιμα τόσο με χειροκίνητο όσο και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Πηγή: bestnews.gr