Σε ποιο σημείο τρελαίνεται το κατοικίδιό σου να το χαϊδεύεις;

0
651

Για να έχεις κατοικίδιο στο σπίτι, οι πιθανότητες θέλουν να αγαπάς τα ζώα. Κι αυτός πρέπει να είναι και ο λόγος που κάποιος αποφασίζει να υιοθετήσει ένα και να το κάνει μέλος της οικογένειάς του. Δεν είναι μόνο για τα παιχνίδια και τα γέλια που θα σου χαρίσει εκείνο. Είναι κι όλη η φροντίδα και η περιποίηση, με την οποία εσύ θα ανταποδόσεις.

Με τα χάδια, βέβαια, η ιστορία είναι άλλη. Είναι αυτό που κάνει και τους δύο να παίρνουν πράγματα, αφού, και γενική ομολογία, πέρα από το ότι νιώθουν χαρά που αισθάνονται την αγάπη σου, βελτιώνουν τη διάθεσή σου, χαμηλώνουν τα ποσοστά άγχους και δημιουργούν συνολικά θετικά συναισθήματα.

Ανάλογα με το ζώο, όμως, το χάδι πρέπει να είναι και αντίστοιχο. Τα σκυλιά, για παράδειγμα, τρελαίνονται να τα χαϊδεύεις στο κεφάλι ή στην κοιλιά, ενώ οι γάτες προτιμούν στο πάνω μέρος του σώματός τους και στο κεφάλι.

Στο YouTube, κυκλοφορεί ένα βίντεο, το οποίο σου δείχνει ποιο είναι το καταλληλότερο σημείο να χαϊδέψεις ένα ζώο, σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις. Μερικές επιλογές που έχει θα σε κάνουν να γελάσεις πολύ.

Δες το παρακάτω βίντεο:

http://https://www.youtube.com/watch?v=-7D7j5QrGmA&feature=emb_title

πηγή:queen.gr