ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΜΟ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ, ΛΟΓΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ!

0
88

Όπως έχουμε μάθει πια, τις πιο κουλές καταστάσεις θα τις ζήσεις στις απλές καθημερινές σου στιγμές. Όσο εσύ σκέφτεσαι να πεταχτείς να πάρεις γάλα από το σούπερ μάρκετ, το σύμπαν κάνει α-μπε-μπα-μπλομ στο τι κακό θα σου πετάξει αυτή τη φορά για να μετανιώσεις που βγήκες από το σπίτι.

Τουλάχιστον παίρνουμε παρηγοριά από το γεγονός ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτή την παράνοια και μπορούμε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας μεταξύ μας. Λειτουργεί σαν ένα ομαδικό therapy session αυτό, βοηθάει.

Ήταν σειρά της Δήμητρας λοιπόν να μοιραστεί το δικό της wtf moment που έζησε περιμένοντας στο ταμείο, το οποίο περιλάμβανε από σεξισμό μέχρι ταξικό ρατσισμό – ό,τι χαρακτηρίζει δηλαδή τον μέσο μεσήλικα Έλληνα.

Long story short, η κοπέλα περιγράφει μια απλή επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ που κατέληξε σε ανεβασμένη πίεση λόγω ενός καθηγητή πανεπιστήμιου. Ο άντρας συγκεκριμένα, άρχισε να πετάει εξυπνάδες στην ταμεία, υποστηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι το επάγγελμά του είναι πολύ ανώτερο από το δικό της, υποθέτοντας ότι αδυνατεί να κατανοήσει απλά πράγματα όπως ο λόγος που μπορεί να χρειάζεται 4 σακούλες για τα ψώνια του ή ότι αδυνατεί να κάνει μαθηματικές πράξεις για να υπολογίσει τα ρέστα. Στη συνέχεια, κι αφού επενέβη η κοπέλα που έκανε το story time, προσέβαλε κι αυτήν, κυρίως διότι δεν είχε κάποια σημαντική, σύμφωνα με τον ίδιο, ιδιότητα, για να τολμάει να του μιλάει.

Αν δε θέλετε να χαλάσατε τη μέρα σας, τότε κάντε skip στο παρακάτω βιντεάκι. Αν πάλι θέλετε να είστε προετοιμασμένοι για το τι κυκλοφορεί ανάμεσά σας…

 

Στην πραγματικότητα, αφού μιλάμε με όρους καριέρας και κοινωνικής θέσης, η απορία είναι πώς ο εν λόγω καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου (όσοι είστε φοιτητές του, λυπούμαστε βαθύτατα) βρέθηκε στο πόστο αυτό. Τι δείκτη νοημοσύνης πρέπει να έχει για να επισκιάζει την παντελή έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης;

Κατά 99% το παραλήρημα αυτό το έχουν «απολαύσει» και πολλοί φοιτητές εν ώρα διαλέξεων, οπότε ξανά, λυπούμαστε για όσα αναγκάζεστε να περνάτε επειδή κάποιοι βρίσκονται στο απυρόβλητο. Επίσης, we just know ότι βγάζει τα κόμπλεξ του και στην εξεταστική. Κουράγιο αδέρφια!

Πηγή: neopolis.gr