Σοκάρει καταγγελία 17χρονης: Tη βίαζε ο θείος της, «αν μιλήσεις θα γίνει μακελειό»

153

«Αφού σχολούσε από τη δουλειά του, με έπαιρνε με το αμάξι και αντί να με πάει σπίτι, με πήγαινε συχνά στα χωράφια… Όταν γυρνούσα από το βόλεϊ ή όταν έβγαινα βόλτα έξω», αποκάλυψε μια 17χρονη κοπέλα για τον θείο της, καταγγελόντας πως βιαζόταν επί χρόνια από τον 50χρονο άνδρα.

Ακόμα μία ανήλικη κοπέλα μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια άνδρα. Συγκεκριμένα, μια 17χρονη αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε από τον θείο της, καταγγέλλοντας πως βιαζόταν επί χρόνια από τον 50χρονο άνδρα, ο οποίος σήμερα είναι στη φυλακή.

«Από τα εννιά μέχρι τα 15 είχε τύχει πάρα πολλές φορές και σε καθημερινή βάση… Όταν έβρισκε χρόνο και ήμασταν μόνοι, το έκανε», ανέφερε αρχικά η ανήλικη, μιλώντας στον «Alpha» και το όσα λέει προκαλούν σοκ…

«Αφού σχολούσε από τη δουλειά του, με έπαιρνε με το αμάξι και αντί να με πάει σπίτι, με πήγαινε συχνά στα χωράφια… Όταν γυρνούσα από το βόλεϊ ή όταν έβγαινα βόλτα έξω», προσθέτει. Σύμφωνα με την ίδια, αυτό είχε συμβεί «αμέτρητες φορές» και ο θείος της τής έλεγε ότι άμα μιλήσει «θα γίνει μακελειό», ότι «ο παππούς μου θα πεθάνει και θα φταίω εγώ» και να μην το πει στον πατέρα της.

«Όσες φόρες είτε φίλες μου είτε ξαδέρφες μου έμπαιναν στο σπίτι, πάντα τις πρόσεχα εγώ. Κλείδωνα την πόρτα το βράδυ για να είμαι σίγουρη», τόνισε ακόμα.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα πήγε στην αστυνομία πριν έναν μήνα μαζί με τον πατέρα της και κατέθεσε όσα βίωσε. Κατάθεση έδωσαν και η μητέρα της και μία φίλη της.

Ο άνδρας τότε έβγαλε εισιτήριο και έφυγε για τη Γερμανία, αλλά η αστυνομία τον ανάγκασε να επιστέψει και να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή. Σήμερα βρίσκεται στη φυλακή και αρνείται τις κατηγορίες.