Τζάστιν Μπίμπερ | Παρέλυσε η δεξιά πλευρά του πρόσωπού του γιατί πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt

315

O Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε ότι έχει παραλύσει το μισό πρόσωπό του, λόγω σπάνιου συνδρόμου και για αυτό αναγκάστηκε να αναβάλει εμφανίσεις.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram- μετά την ακύρωση των συναυλιών του στο Τορόντο και την Ουάσινγκτον- ο σταρ εξήγησε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt και έδειξε ότι δεν μπορεί να κουνήσει τη μία πλευρά του προσώπου του.

«Είναι αρκετά σοβαρό όπως μπορείτε να δείτε», ανέφερε στο βίντεο. «Είναι από έναν ιό που επιτίθεται στο νεύρο του αυτιού μου και στα νεύρα του προσώπου και έχει προκαλέσει την παράλυσή του. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει. Δεν μπορώ να χαμογελάσω από αυτή την πλευρά του προσώπου μου, αυτό το ρουθούνι δεν κινείται. Οπότε υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά του προσώπου μου», περιέγραψε.

«Για όσους είναι απογοητευμένοι από την ακύρωση των επόμενων σόου μου, απλά σωματικά προφανώς δεν είμαι σε θέση να τα πραγματοποιήσω. Το σώμα μου μου λέει ότι πρέπει να ρίξω ρυθμούς. Ελπίζω να καταλαβαίνετε», ανέφερε ακόμη ο Μπίμπερ και συμπλήρωσε ότι δεν είναι σίγουρος πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την ανάρρωσή του.

«Θα χρησιμοποιήσω αυτή την περίοδο για να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο 100%, έτσι ώστε να μπορώ να κάνω αυτό για το οποίο γεννήθηκα», τόνισε, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υπομονή και είπε ότι κάνει ασκήσεις προσώπου για να τον βοηθήσουν.