Ο τρόπος να δείτε Instagram stories χωρίς να συνδεθείτε και… μυστικά

332
Πόσοι από εσάς θέλετε να δείτε «ανώνυμα» το story και το προφίλ κάποιου στο instagram αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο; Φανταζόμαστε… όχι πολλοί, αλλά αν θέλετε υπάρχει τρόπος.

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι όπως το Instadp και το InstaStories που ειδικεύονται στο να βοηθούν τους χρήστες να βλέπουν ανώνυμα τα Instagram Stories.

Αναζητήστε στο Google «instagram story viewer» σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και θα έχετε πολλές επιλογές να διαλέξετε.

Υπάρχουν όμως κάποιες «παγίδες»

Μπορείτε να δείτε μόνο τις Ιστορίες των δημόσιων λογαριασμών Instagram και μπορείτε να τις δείτε μόνο εντός 24 ωρών από τη στιγμή που δημοσιεύτηκαν. Επίσης, δεν μπορείτε να δείτε τις Ιστορίες που δημοσιεύτηκαν σε στενούς φίλους.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτοί οι ιστότοποι είναι «φορτωμένοι» με πολλές διαφημίσεις, είναι απλοί στη χρήση και λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

Απλώς πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του λογαριασμού του οποίου το Story θέλετε να δείτε στη γραμμή αναζήτησης του ιστότοπου και πατήστε enter. Ο ιστότοπος θα εμφανίσει όλες τις Ιστορίες που έχει αυτή τη στιγμή ο λογαριασμός. Εάν ο λογαριασμός δεν έχει καμία Ιστορία, θα εμφανίσει απλώς το προφίλ του λογαριασμού με την καρτέλα “Ιστορίες” κενή.

Πηγή: dikaiologitika.gr