Η ξεχωριστή ιστορία του Αλέξανδρου στο MasterChef: «Σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στο ΚΕΘΕΑ» (vid)

0
224
«Ήμουν βαθιά στη χρήση και θυμάμαι ότι τότε, συνέβη η φωτιά στο Μάτι» αναφέρει και περιγράφει τι ήταν αυτό που τον έκανε να οδηγηθεί στην απεξάρτηση.

Tο MasterChef έχει ξεκινήσει δυναμικά και κάποιοι από τους υποψήφιους για να μπουν στον μαγειρικό διαγωνισμό, εκτός από ταλέντο, έχουν και συγκλονιστικές ιστορίες ζωής.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Aλέξανδρος από τα Χανιά. Ο νεαρός παίκτης μίλησε για μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του, κατά την οποία ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες.

«Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση. Κάποια στιγμή, απέτυχα κι υποτροπίασα. Από το 2018 είμαι καθαρός με τη βοήθεια του ΚΕΘΕΑ και νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος στόχος που πέτυχα, γιατί μπορώ να προχωρήσω την ζωή μου για να είμαι εδώ και να κάνω ό,τι μπορώ», είπε αρχικά. «Ήμουν βαθιά στη χρήση και θυμάμαι ότι τότε, συνέβη η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κοριτσάκια και τα βρήκαν δυστυχώς, καμμένα από την πυρκαγιά και θυμάμαι ότι έβαλα τα κλάματα, γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν κι η ζωή τους το πήρε κι εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι τότε σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στον ΚΕΘΕΑ», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος.

Πηγή: gazzetta.gr