Η Μανωλίδου εξυμνεί τον Άδωνι: «Θα μπορούσε να είναι με πoλλές γυναiκες! Τι κάνει μαζί μου;»

0
91

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Μάλιστα, η Ευγενία Μανωλίδου έχει δείξει πολλές φορές το σεβασμό και την αγάπη που έχει στον Άδωνι. Όταν ο βουλευτής ήταν υποψήφιος για αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Η μουσικός και παρουσιάστρια είχε παλαιότερα μιλήσει με τρυφερότητα και αγάπη για το σύζυγο της και εξομολογήθηκε την πρώτη της γνωριμία με τον Άδωνι. «Επέλεξα να πω δυο λόγια για να σας συστήσω τον Άδωνι όπως τον έχω γνωρίσει και όπως τον ξέρω εγώ. Κλείσαμε τα 13 χρόνια συμβίωσης… 13 πολύ όμορφα και πολύ δύσκολα χρόνια. Εγώ τον Άδωνι τον ξέρω πριν ασχοληθεί με την πολιτική. Και τον γνώρισα σε μια περίοδο της ζωής μου που τα πράγματα για εμένα ήταν εξαιρετικά δύσκολα», αποκάλυψε η Ευγενία Μανωλίδου.

Η Ευγενία Μανωλίδου είχε εξυμνήσει τον «γυναικοκατακτητή» Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι: «Θα μπορούσε να είναι με πολλές γυναίκες! Τι κάνει μαζί μου;»! Με τον ίδο να απαντά με χιούμορ «Αυτό μόνο ένας τυφλός θα μπορούσε να το σκεφτεί!»

Πηγή: tilestwra.com