Η Kylie Jenner δεν είναι πλέον η γυναίκα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram

0
190

Μπορεί ο Cristiano Ronaldo να είναι ο «βασιλιάς» του Instagram με 550 εκατομμύρια ακόλουθους και τεράστια διαφορά από τη δεύτερη θέση, η οποία ανήκει στον Lionel Messi με 432 εκατομμύρια ακόλουθους, ωστόσο η κατάσταση στις επόμενες θέσεις της κατάταξης είναι πιο ρευστή και μόλις πραγματοποιήθηκε μια σημαντική αλλαγή.

Εδώ και καιρό η Kylie Jenner ήταν η «βασίλισσα» του Instagram, όντας η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο κοινωνικό δίκτυο. Τώρα, ο τίτλος αυτός αλλάζει χέρια, αφού η Selena Gomez ξεπέρασε την Αμερικανίδα τηλεοπτική και διαδικτυακή προσωπικότητα, που είναι γνωστή από το ριάλιτι σόου «Keeping Up With The Kardashians». Η Selena κατέκτησε την τρίτη θέση του Instagram με 381 εκατομμύρια ακόλουθους. Έτσι, έγινε πλέον η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο κοινωνικό δίκτυο, αφήνοντας την Jenner στην τέταρτη θέση με 380 εκατομμύρια ακόλουθους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πρώτη δεκάδα του Instagram που απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς, τραγουδιστές και άλλες γνωστές προσωπικότητες.

Οι δέκα χρήστες του Instagram με τους περισσότερους followers:

Cristiano Ronaldo – 550 εκατομμύρια

Lionel Messi – 432 εκατομμύρια

Selena Gomez – 381 εκατομμύρια

Kylie Jenner – 380 εκατομμύρια

Dwayne Johnson – 365 εκατομμύρια

Ariana Grande – 357 εκατομμύρια

Kim Kardashian – 346 εκατομμύρια

Beyoncé – 297 εκατομμύρια

Khloé Kardashian – 295 εκατομμύρια

Justin Bieber – 278 εκατομμύρια

Πηγή: city.sigmalive.gr