Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε ότι έχει συχνοουρία – «Ταξιδεύω πάντα με ένα κυπελάκι και υγρά χαρτομάντιλα»

0
285
Κιμ Καρντάσιαν και Κρις Τζένερ
«Η μαμά μου σχεδόν έκανε εμετό όταν με πήγε κάποια στιγμή με το αυτοκίνητό της στο Palm Springs. Κουβαλάω μαζί μου ένα θερμός και εκείνη ήταν έτοιμη να τα βγάλει».
Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε ανοιχτά για την συχνουρία από την οποία υποφέρει, ειδικά όταν ταξιδεύει.
Στο χθεσινό επεισόδιο του φινάλε της 2ης σεζόν του ριάλιτι, “The Kardashians“, η Κιμ αποκάλυψε ότι υποφέρει από άγχος ούρησης, έχει δηλαδή την συνεχή ανάγκη για ουρεί όταν ταξιδεύει ή όταν προετοιμάζεται για μεγάλα events.

Αποκάλυψε μάλιστα, πως λίγο πριν το σόου του οίκου Balenciaga στην Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, είχε κάποιο πρώιμο άγχος και την διαρκή ανάγκη να πηγαίνει στην τουαλέτα.

«Θεωρώ ότι αυτή η αγχώδης ενέργεια είναι κάπως καλή» είπε στην ομάδα της. «Έχω ουρήσει τρεις φορές και εύχομαι αυτή η ανάγκη για ούρηση να μη με καταβάλει», πρόσθεσε.

Παραδέχθηκε δε, ότι επειδή γνωρίζει την κατάστασή της είναι πάντα προετοιμασμένη. «Ταξιδεύω πάντα με ένα κυπελάκι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ένα πακέτο υγρά χαρτομάντιλα», είπε.

Ωστόσο, δεν συμμερίζονται όλοι στην οικογένειά της την ανάγκη της αυτή. Ούτε το πόσο προετοιμασμένη είναι. Η Κιμ αποκάλυψε και μία άγνωστη ιστορία με την μητέρα της την Κρις Τζένερ.

«Η μαμά μου σχεδόν έκανε εμετό όταν με πήγε κάποια στιγμή με το αυτοκίνητό της στο Palm Springs. Κουβαλάω μαζί μου ένα θερμός και εκείνη ήταν έτοιμη να τα βγάλει», είπε.
Πηγή: neolaia.gr