Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο με ληστή να αρπάζει τσάντα από αμάξι χωρίς να γίνει αντιληπτός

0
140

Ένα απίστευτο βίντεο – ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας, αφού σε υλικό που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη, διακρίνεται ένας ληστής να παίρνει μια τσάντα από ένα αμάξι, χωρίς να γίνεται αντιληπτός από την οδηγό.

Σύμφωνα με το thestival.gr το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου, στην οδό Μητροπόλεως.

Όπως φαίνεται στο βίντεο- ντοκουμέντο από τη στιγμή της κλοπής, η γυναίκα ξεκλειδώνει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και αφήνει την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού.

Τότε οι δύο επιτήδειοι αναλαμβάνουν δράση και θέτουν σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό τους.

Μόλις επιβιβάζεται σε αυτό, ο ένας χτυπάει το πίσω μέρος του οχήματος. Τότε η γυναίκα βγαίνει από το αυτοκίνητο, νομίζοντας πως κάποιος την τράκαρε.

«Βγήκε από το αυτοκίνητό της η γυναίκα γιατί ο ένας χτύπησε την πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου ώστε να νομίζει πως κάποιος την τράκαρε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Β.Κ., φιλικό πρόσωπο της οδηγού.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση ο δεύτερος. Αφού η γυναίκα έχει αποβιβαστεί από το όχημα για να δει τι συνέβη, εκείνος περνά απαρατήρητος και με χειρουργικές κινήσεις ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και αρπάζει την τσάντα. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ο άνδρας απομακρύνεται από το σημείο κρατώντας το λάφυρό του.

Η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα της οδηγού. Σύμφωνα με τον Β.Κ., λίγο παρακάτω από το σημείο της κλοπής βρέθηκαν η τσάντα και τα έγγραφα της γυναίκας, με τους δράστες να εξαφανίζονται με τις κάρτες και τα μετρητά.

Πηγή: newsbeast.gr