Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε πόσο ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός του ρεύματος στο σπίτι με την Ιωάννα Τούνη

0
719
Δημήτρης Αλεξάνδρου

Καλεσμένος στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε τη Δευτέρα 28/11 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το μοντέλο μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εγκυμονούσα σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη ενώ αποκάλυψε ποια θα είναι η βάση τους μετά τον ερχομό του μπέμπη, αν δηλαδή θα εγκατασταθούν σε μόνιμη βάση στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη.

«Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη συζήτηση, όταν με το καλό θα έρθει το παιδί θα δει και η Ιωάννα πως θα της βγει όλο αυτό […] οπότε από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα μπουν οι βάσεις στο πως θα επικοινωνήσουμε και στο που θα μείνουμε. Η Ιωάννα έχει μια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη οπότε είναι λογικό να πηγαινοέρχεται. Ο μικρός με μεγάλη μου χαρά, να πηγαίνει η Ιωάννα στη Θεσσαλονίκη και να τον κρατάω εγώ, δεν έχω τέτοια προβλήματα”», σημείωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας στη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση για το τι είναι αυτό που τον εκνευρίζει στην Ιωάννα Τούνη, λέγοντας: «Με εκνευρίζει πάρα πολύ το ότι θα γυρίσω στο σπίτι και θα δω ανοιχτά όλα τα φώτα, όλα τα ντουλάπια και όπου έχει πάει θα τα έχει αφήσει ανοιχτά όταν είναι να φύγει. Μου έλεγε παλιά η μάνα μου “θα καταλάβεις τι είναι το ρεύμα όταν θα αρχίσεις να το πληρώνεις” και τώρα την καταλαβαίνω. Το ρεύμα την τελευταία φορά ήρθε 800 ευρώ, δεν είναι λίγο. Καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι σπαστικός αλλά ρε παιδί μου κλειστά, δεν χρειάζεται να αφήνουμε παντού ανοιχτά τα φώτα».

Πηγή: tlife.gr