Αυτό το μέρος του σώματος σου “ανάβει” περισσότερο τον σύντροφό σου!

520

Είναι δεδομένο πως για κάθε άνθρωπο, υπάρχει κάτι στο μυαλό του ως το “ιδανικό” όμως εδώ η επιστήμη μιλά και δίνει λεπτομερής εξήγηση για το τι αρέσει στο μέσο άντρα και γιατί!

Παλαιότερα, οι επιστήμονες διατείνονταν ότι η αναλογία μέσης – γοφών είναι εκείνη που καθορίζει το πόσο ποθητή είναι μια γυναίκα στα μάτια σου. Μάλιστα, η «ιδανική» στα αντρικά μάτια ήταν εκείνη που άγγιζε το 0,7. Δηλαδή όταν η περιφέρεια της μέσης της είναι 70% μικρότερη από την περιφέρεια των γοφών της.

Θες παράδειγμα για να το κάνεις εικόνα; Φαντάσου την Jessica Alba, την Alessandra Ambrosio ή τη θρυλική Marilyn Monroe.

Τώρα, οι φίλοι μας με τις λευκές στολές και το μάτι στο μικροσκόπιο σου τα γυρίζουν.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο Evolutionary Psychology υπό τον τίτλο “What Makes Jessica Rabbit Sexy? Contrasting Roles of Waist and Hip Size” το πόσο ελκυστικό είναι ένα γυναικείο σώμα ορίζεται από την αναλογία μέσης – ύψους. Για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ως δείγμα φωτογραφίες 106 φοιτητριών, 673 Playboy playmates και 490 ηρωίδων από κόμικς και video games.

«Ανακαλύψαμε ότι το κλειδί στη σεξουαλικότητα της γυναίκας, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνεται ο άντρας, αφορά την περίμετρο της μέσης της ανάλογα με το ύψος της», αναφέρει ο Dr. William D. Lassek από το πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ και επισημαίνει: «Επίσης, διαπιστώσαμε ότι ενώ η μέση των φανταστικών ηρωίδων είναι αφύσικα μικρή, δεν ισχύει το ίδιο για το μέγεθος των γοφών τους, ο οποίος κρίνεται φυσιολογικός. Το φαινόμενο αυτό, όμως, δίνει μία απίστευτα εξωπραγματική αναλογία όσον αφορά σε εκείνη της μέσης – γοφών».

Για παράδειγμα, η πιο δημοφιλής φανταστική ηρωίδα η Jessica Rabbit έχει μέση μόλις 25 εκατοστών (!) με την αναλογία μέσης – γοφών της να αγγίζει το 0,39, συγκριτικά με το φυσιολογικό 0,74 μιας νεαρής γυναίκας.

Σχετικά κοντά στην αναλογία της Rabbit βρίσκεται η Kim Kardashian, η οποία έχει εξωφρενικά λεπτή μέση για το μέγεθος των γοφών της, όχι όμως και για το μικρό ανάστημά της.

Εν κατακλείδι, δεν είναι το στήθος, δεν είναι τα οπίσθια. Ούτε καν τα ζουμερά χειλάκια της που δεν σταματά να τα σουφρώνει, κάνοντας τη φαντασία σου να οργιάζει. Η σεξουαλικότητα της γυναίκας αναδύεται από τη μέση της. Ξέρεις, λοιπόν, ποιο σημείο του κορμιού της θα καρφώσεις με το βλέμμα σου την επόμενη φορά που θα τη συναντήσεις.

πηγή: askmen.gr