Οι…πιο hot στάσεις του σεξ για να νικήσετε το κρύο!

406

Ρε παιδιά τι κρύο είναι αυτό που κάνει; Είμαστε όντως στην Ελλάδα, που δεν κάνει κρύο, κρύο δεν έκανε ποτέ ή μας δουλεύουν τόσα χρόνια;  Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ καθόλου δεν το μπορώ το κρύο και τα χιόνια που «αχ τι ωραία που είναι μωρέ, ας παίξουμε» #not. Το κρύο δυσκολεύει την καθημερινότητά μας σε κάθε έκφανση της. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε, να κυκλοφορήσουμε έξω και το πιο σημαντικό όλων, δεν μπορούμε να απολαύσουμε το σεκς.

Και σε ρωτώ: Πώς να κάνεις παιχνίδια ερωτικά όταν τουρτουρίζεις και το μόνο που θες είναι να κουκουλωθείς από πάνω ως κάτω; Δε θέλω βλακώδεις απαντήσεις. Το σεξ δεν κόβεται ποτέ πρώτον και δεύτερον, εγώ γιατί είμαι εδώ;

Έχει κι ο έρωτας τον τρόπο του να αντιστέκεται στις αντίξοες καιρικές συνθήκες (κρύο καιρός για δύο, δε λένε;) κι εσύ έχεις εμένα για να σου προτείνω τιςιδανικότερες σεξουαλικές στάσεις στο ψοφόκρυο μεν, που θα σε βοηθήσουν να το ξεχάσεις αμέσως δε:

1 | Καυτή καρέκλα

Για να το κάνεις χρειάζεσαι μία καρέκλα – προφανώς – και πολύ καλή διάθεση να ξεγυμνωθείς αρχικά, αψηφώντας τον ψόφο. Όπως καταλαβαίνεις όμως, όσο μεγαλύτερη η παγωνιά τόσο πιο απαραίτητες και οι στάσεις που απαιτούν περισσότερη σωματική επαφή.

Γιατί είναι ιδανική για τον χειμώνα:

Το καρεκλάτο, εκτός από τη ζεστασιά που προσφέρει, η οποία είναι και το ζητούμενο, αποτελεί και μια πολύ συναισθηματική στάση, αλλά και ιδανική για τη διέγερση της κλειτορίδας. Μπορείτε να τυλίξετε γύρω σας μια κουβέρτα για έξτρα ζέστη.

 


2 | Καβάλα παν’ στη ζεστασιά

Δύσκολη και παρακινδυνευμένη στάση, αλλά είστε τολμηροί ή δεν είστε; Είίίστε, είίίστε, γι’ αυτό και θα τη δοκιμάσετε. Θα συνιστούσα, ωστόσο, λίγη προσοχήστα κορίτσια της παρέας, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τραυματίσετε άθελά σας το σύντροφό σας.

Γιατί είναι ιδανική για τον χειμώνα:

Απαιτεί και από τους δύο αρκετή προσπάθεια, επομένως δεν παίζει να μην ανέβουν οι παλμοί, μαζί και η θερμοκρασία του σώματος.

 


3 | Θερμαινόμενο κάθισμα

Καλά, η γυναίκα από πάνω είναι παντός καιρού, δεν το συζητώ. Κάθεται το αγόρι αναπαυτικά όπου θέλει, κρεβάτι, καναπέ, σε μια φλοκάτη, οπουδήποτε, αρκεί να είναι άνετα. Κάπου εκεί μπαίνει η κοπέλα στο παιχνίδι, η οποία τον καβαλάει και παίρνει τον έλεγχο στο 100%!

Γιατί είναι ιδανική για τον χειμώνα:

Έτσι face-to-face που έρχεστε, δε θέλει και πολύ να ζεσταθείτε από τις καυτές ανάσες σας. Εκτός από οπτική επαφή, προσφέρει και την απόλυτη και πιο βαθιά διείσδυση, οπότε είναι σιγουράκι για τις κρύες ημέρες.

 


4 | Θα σε δω κάτω από τα παπλώματα

Είστε και οι δύο ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι, έτσι ώστε να κοιτάζει ο ένας τον άλλο και ξεκινάει το σπρώξιμο. Η κοπέλα μπορεί να αγκαλιάσει με τα πόδια της το αγόρι ή να πάρει εκείνη τον έλεγχο της διείσδυσης αν το επιθυμεί. Πάντως, μην φοβηθείτε το λιπαντικό στην στάση αυτή. Πρέπει να είναι μπόλικο αν θέλετε να πετύχετε την απόλυτη διείσδυση.

Γιατί είναι ιδανική για τον χειμώνα: 

Υπάρχει πιο χουχουλιάρικη και ζεστή στάση από αυτήν; Και με τα παπλώματα από πάνω, όνειρο απλά!

 


5 | Πέσε στα ζεστά

Ένα ελαφρώς τροποποιημένο doggy style, που απαιτεί περισσότερη μυϊκή δύναμη και αντοχές, άρα υπόσχεται να σας ζεστάνει λίγο παραπάνω.Προσπαθήστε να έρθετε και οι δυο όλο και πιο κοντά στο κρεβάτι, βάζοντας το πρόσωπο και το σώμα σας όσο πιο χαμηλά γίνεται. Πρέπει να υπάρχει η σωστή στήριξη στους αγκώνες και η κοπέλα να έχει τη σωστή κλίση στη μέση της. Αν τα καταφέρετε αυτά, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι. Θα ζεσταθείτε, σας το εγγυώμαι. Επίσης, θα ξεθεωθείτε, οπότε μετά θα κάνετε ΤΟΥΣ ύπνους.

Γιατί είναι ιδανική για τον χειμώνα: 

Για όλα τα παραπάνω!

 


6 | Πλάι πλάι το εξηνταεννιά

Δεν αρέσει σε όλους αυτή η στάση για να λέμε και την αλήθεια μας, αλλά δε μας νοιάζει. Είναι ιδανική για το κρύο που έχει έξω, οπότε θα την κάνετε, θέλετε δε θέλετε. Μπορείτε να δοκιμάστε μια παραλλαγή της. Να ξαπλώσετε στο πλάι δηλαδή, αντί να το κάνετε με τον καθιερωμένο τρόπο. Είναι ιδανική στάση εντωμεταξύ, για να χρησιμοποιήσετε και sex toys και να απογειώσετε τη φάση.

Γιατί είναι ιδανική για τον χειμώνα: 

Θα ζεσταθείτε όσο πρέπει κάτω από τα σκεπάσματα και μετά δε θα νιώθετε ούτε κρύο ούτε τίποτα.

neopolis.gr