Η νέα μίνι σειρά του Netflix “Το Ερπετό” που πρέπει να την δεις

341

Ο διάσημος ως «Φονιάς Μπικίνι» ο serial killer, που καταδίωξε τουρίστες στη Νοτιοανατολική Ασία τη δεκαετία του 1970, ήρθε στο Netflix για να σας καθηλώσει.

Η κατηγορία “Αληθινά εγκλήματα” έχει βρει πλέον… ασφαλές καταφύγιο στο Netflix. Η πλατφόρμα streaming προσφέρει μια πληθώρα από επιλογές στους συνδρομητές του που θέλουν να μάθουν τα πραγματικά γεγονότα πίσω από διάσημες εγκληματικές ενέργειες.

Πρόσφατα ο γίγαντας συνεχούς ροής ανακοίνωσε ότι οι συνδρομητές του θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την νέα μίνι σειρά εγκλήματος “The Serpent”, η οποία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 2 Απριλίου.

Αν δείτε το trailer της σειράς, η οποία είναι βασισμένη στην πραγματική ιστοεία του αδίστακτο serial killer Σαρλ Σομπράζ, γνωστός και ως “Ερπετό”, θα καταλάβετε ότι μάλλον πρέπει να τη δείτε.

Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια και είναι βασισμένη στα σοκαριστικά γεγονότα που έλαβαν χωρα στην Νοτιοανατολική Ασία κατά την διάρκεια της δεκαετίας του ’70. Ο Γάλλος κατά συρροή δολοφόνος Βιετναμέζικης και Ινδικής καταγωγής, Σαρλ Σομπράζ, σκότωνε ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού από τον δυτικό κόσμο. Φέρεται ότι διέπραξε τουλάχιστον 12 δολοφονίες.