Η εφαρμογή που ζωντανεύει τις εικόνες

176

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Myheritage παρέχει ένα online εργαλείο για φωτογραφίες και δίνει τη δυνατότητα να τις ζωντανέψετε!

Σαρώνει στα social media η εφαρμογή, την οποία έχουν “κατεβάσει” εκατομμύρια χρήστες. Η συγκεκριμένη εφαρμογή με την ονομασία Deep Nostalgia χρησιμοποιεί τεχνολογία «deepfake» επιτρέποντας να πειράξεις το πρόσωπο στη φωτογραφία, δίνοντας εκφράσεις στις παγωμένες εικόνες.

Η αξιοσημείωτη τεχνολογία που δίνει κίνηση στις φωτογραφίες έχει άδεια χρήσης το MyHeritage από την D-ID, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην αναπαράσταση βίντεο χρησιμοποιώντας βαθιά μάθηση.

Το MyHeritage ενσωμάτωσε αυτήν την τεχνολογία για να δώσει κίνηση στα πρόσωπα σε ιστορικές φωτογραφίες και να δημιουργήσει ρεαλιστικά βίντεο υψηλής ποιότητας.

Το χαρακτηριστικό Deep Nostalgia™ χρησιμοποιεί πολλά προγράμματα οδήγησης (drivers) που προετοιμάστηκαν από το MyHeritage. Κάθε πρόγραμμα οδήγησης είναι ένα βίντεο που αποτελείται από μια σταθερή ακολουθία κινήσεων και χειρονομιών.

Το Deep Nostalgia™ μπορεί να εφαρμόσει με ακρίβεια τα προγράμματα οδήγησης σε ένα πρόσωπο της ακίνητης φωτογραφίας σας, δημιουργώντας ένα σύντομο βίντεο που μπορείτε να κοινοποιήσετε στους φίλους και στην οικογένειά σας.

Το πρόγραμμα οδήγησης καθοδηγεί τις κινήσεις στο κινούμενο σχέδιο, ώστε να μπορείτε να δείτε τους προγόνους σας να χαμογελούν, να ανοιγοκλείνουν τα μάτια και να γυρίζουν το κεφάλι τους. Αυτό πραγματικά ζωντανεύει τις φωτογραφίες σας!

πηγή: Newsit.gr