Η Disneyland αναζητά προσωπικό στην Αθήνα | Δείτε πώς θα κάνετε αίτηση

0
289

Ονειρευτήκατε ποτέ να γίνετε μέλος της Disneyland Paris; Εάν ναι, τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Η Disneyland διοργανώνει στην Αθήνα «ημέρα καριέρας» όπου θα δεχτεί βιογραφικά και θα περάσει από συνέντευξη τους υποψηφίους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2022 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους για μία από τις παρακάτω θέσεις εργασίας:

  • Guest Relations Host/Hostess M/F
  • Reception Host/Hostess M/F
  • Ticketing Host/Hostess M/F

Να σημειωθεί ότι όλες οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και αφορούν εποχική εργασία Πιο συγκεκριμένα, όσοι «περάσουν» τις συνεντεύξεις της Disneyland θα κληθούν να μεταβούν για εργασία στο ψυχαγωγικό πάρκο του Παρισιού, από τον Φεβρουάριο έως και τον Σεπτέμβριο του 2023. 

Οι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν στα θεματικά πάρκα της  Disneyland, στα ξενοδοχεία της εταιρείας ή στο Disney Village. Να σημειωθεί ότι τα θεματικά πάρκα της Disneyland λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Το ωράριο των εργαζομένων είναι ευέλικτο και οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να εργαστούν σε διάφορα χρονοδιαγράμματα, συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακων, αργιών και ειδικών εκδηλώσεων.

Τα απαραίτητα προσόντα

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να γνωρίζουν άπταιστα την γαλλική γλώσσα (B2). 

Θα πρέπει ακόμα να γνωρίζουν πολύ καλά και την αγγλική γλώσσα (B2) καθώς και ακόμα μία τρίτη ευρωπαϊκή γλώσσα (B1+/B2).

Όσοι στείλουν το βιογραφικό τους θα πρέπει να διαθέτουν άριστες δεξιότητες λεκτικής επικοινωνίας και εξαιρετική αίσθηση φιλοξενίας καθώς θα κληθούν να αλληλοεπιδράσουν, με φιλικό και εγκάρδιο τρόπο, με τους πελάτες που επισκέπτονται τη Disneyland.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι σε θέση να εργαστούν όρθιοι για αρκετές ώρες. Παράλληλα, θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να εργαστούν σε εξωτερικούς χώρους ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες.

Τέλος, οι υποψήφιοι θα πρέπει να μπορούν να εργαστούν τόσο ανεξάρτητα όσο και ομαδικά, σε περιβάλλον ένα με γρήγορο ρυθμό. Για να ανταπεξέλθουν απαιτείται ταχύτητα, ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και ικανότητα καλής εργασίας υπό πίεση.

Για να  στείλετε το βιογραφικό σας στην Disneyland Paris, πατήστε εδώ.