Μάθημα Γυπαετικής (SUMMER edition) | Top 5 καλοκαιρινοί προορισμοί ενός γύπα

1826

 Έχουμε φτάσει αισίως στα μέσα του Ιούνη. Αυτό σημαίνει ότι κάθε σωστός γύπας αρχίζει να κάνει σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές 2κ18. Τι είπες; Δεν έχεις αποφασίσει ακόμα που θα πας; Μην ανησυχείς φίλε μου. Το Γεράκι είναι εδώ για να σου προτείνει ΠΕΝΤΕ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ. (Ναι καλά διάβασες νησιά. Μην δω στα σχόλια «σαν την Χαλκιδική δεν έχει» λοιπόν.)

1)      ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

 Το νησί θρύλος. Το νησί που βλέπαμε όλοι μικροί στις ειδήσεις του Σταρ και θέλαμε να επισκεφτούμε (Φέρτε πίσω τα ρεπορτάζ στα μπιτσόμπαρα ρε γελοίοι!) Πάρτι μέχρι το πρωί με άφθονο αλκοόλ και γυναίκες. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή. Αν πιείτε λίγο παραπάνω μπορεί να καταλήξετε στο κρεβάτι με το «Μαράκι» το οποίο την έχει μεγαλύτερη από εσένα και όλη σου την παρέα ΜΑΖΙ. Νομίζω με καταλαβαίνεις.

Στα αρνητικά του νησιού οι τιμές του. Για να φας ένα σουβλάκι στη χώρα θα χρειαστεί να δώσεις και ένα νεφρό. Τουλάχιστον έχεις το άλλο για καβάτζα.

 

2)      ΙΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

 Η Ίος ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι και μάχεται να κατεβάσει από την πρώτη θέση το νησί των ανέμων. Νυχτερινή ζωή, όμορφες παραλίες και το κυριότερο χαμηλές (σε σχέση με τη Μύκονο) τιμές κάνουν την Ίο τον ιδανικό προορισμό για φοιτητές.

 

3)      ΣΚΙΑΘΟΣ

 Δεν γουστάρεις Κυκλάδες; Έχεις βαρεθεί το άσπρο και το μπλε; Σου έχω τη λύση πήγαινε λίγο πιο βόρεια στη Σκιάθο. Το νησί του Γιώργου Αγγελόπουλου/ Ντάνου έχει αποκτήσει αξιοπρεπέστατη νυχτερινή ζωή, η οποία μαζί με τις μαγευτικές παραλίες κάνει έναν αχτύπητο συνδυασμό.

 

4)      ΖΑΚΥΝΘΟΣ

 Τα Επτάνησα γενικά φημίζονται για τις παραλίες τους με τα γαλαζοπράσινα νερά τους.  Στη Ζάκυνθο ωστόσο θα βρεις και φοβερή νυχτερινή ζωή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο κόλπος του Λαγάνα.

Συμβουλή: Για καλό δικό σου απέφυγε τους μεθυσμένους Άγγλους.

5)      ΑΜΟΡΓΟΣ

 Το τελευταίο νησί της λίστας είναι για τους εναλλακτικούς φίλους της σελίδας. Εκεί η φάση είναι διαφορετική από τα προηγούμενα νησιά. Αν γουστάρεις camping και καλοκαιρινά πανηγύρια τότε η Αμοργός είναι το κατάλληλο νησί για εσένα.

Αυτό ήταν το μάθημα για σήμερα. Ελπίζω να σας άρεσε και να το βρήκατε χρήσιμο. Μέχρι την επόμενη φορά συνεχίστε να φορτώνετε. KEEP LOADING!

#Γεράκι

gypaetikomanifesto.blogspot.com