Σταμάτης Γονίδης | Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι ενώ ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια, μην πω 20

0
1725

Ο γνωστός τραγουδιστής, Σταμάτης Γονίδης, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» – μεταξύ άλλων – για την πρόσφατη φωτιά στα νότια προάστια που έφτασε στα πενήντα μέτρα από το σπίτι του, τηνενός μηνός κόρη του και το λόγο που φοράει συχνά σκούρα γυαλιά.

«Είχε φύγει όλη η γειτονιά από εδώ γιατί ήρθε η Αστυνομία και μας είπε να φύγουμε. Η φωτιά έφτασε στα πενήντα μέτρα από το σπίτι μας. Τη στιγμή που άρπαξε η φωτιά εδώ, ήμασταν τυχεροί γιατί ήρθε η Πυροσβεστική εκείνη τη στιγμή και την έσβησαν», εξήγησε ο Σταμάτης Γονίδης, προσθέτοντας πως αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους. Δεν έκρυψε ότι «Μου έλειπε η οικογένεια, έκαναν συμβούλιο οι άγιοι και έχω και οικογένεια και είμαι μια χαρά. Έχωέρωτα μεγάλο με την κόρη μου. Της έχω γράψει ένα τραγούδι. Σε κάθε κόρη μου, έχω τρεις κόρες, έχω γράψει από ένα τραγούδι».

Όταν ρωτήθηκε τι τον ενοχλεί στην καθημερινότητά του, ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε ότι ένα πράγμα είναι το χάρτινο καλαμάκι. «Με ενοχλεί το χάρτινο καλαμάκι που λιώνει και απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι. Ένα προφυλακτικό είναι δέκα καλαμάκια πλαστικά, μη σου πω είκοσι. Δεν είναι παράλογο αυτό;», αναρωτήθηκε. Στη συνέχεια εξήγησε ότι δε φοράει συχνά σκούρα γυαλιάλόγω στυλ, αλλά άλλος είναι ο λόγος. «Δεν είναι στυλ, είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά, έτσι μου λέει τουλάχιστον η γυναίκα μου, τα φοράω γιατί έχω υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και λίγη φωτοφοβία. Στην πίστα προσπαθώ να βγαίνω χωρίς γυαλιά, αλλά τους λέω να μη μου ρίχνουν τα φώτα πάνω μου γιατί έχω πρόβλημα», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

Πηγή : reader.gr