Πιλίδης| «Η μητέρα μου πούλησε τα χρυσαφικά της για να κατέβω στους αγώνες»

509

Τι είπε 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής στην πάλη για το Survivor, την οικειοθελή του αποχώρηση και τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Συγκινούν τα όσα περιγράφει ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης Γιωρίκας Πιλίδης αναφορικά με τις θυσίες της μητέρας του προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες πάλης, αλλά και τον τρόπο που της το ανταπέδωσε, όταν πήρε το πρώτο του μετάλλιο.

“Ξεκίνησα δύσκολα. Δεν είχαμε λεφτά για να πάω στους αγώνες αναγκαστήκαμε με τη μάνα μου να πουλήσουμε όλα τα χρυσαφικά μας για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες” ανέφερε.

“Όταν πήρα την πρώτη μου χορηγία είπα στη μάνα μου να σταματήσει από τη δουλειά της. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο που μπόρεσα να κάνω τη μητέρα μου να σταματήσει από το σουπερμάρκετ που δούλευε” είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης στην εκπομπή “The 2Night Show”.

Η εμπειρία του στο Survivor

“Δεν ήταν για εμένα το Survivor. Η ζωή μου είναι ο αθλητισμός. Κανονικά τρώω 5.000 θερμίδες την ημέρα και εκεί έτρωγα ούτε 200. Αυτό που με δυσκόλευε ήταν η συμβίωση μέσα σε μία ομάδα με πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες. Μετά τις 15 μέρες άρχισε να παθαίνει σοκ ο οργανισμός μου σηκωνόμουν και ζαλιζόμουν. Περνούσα δύσκολα” είπε.

Στο Survivor είπε πως μπήκε “για να με αναγνωρίσει ο κόσμος. Ήθελα να με αναγνωρίσει ως παγκόσμιο αθλητή, αλλά τελικά με αναγνώρισε ως survivor. Ένιωσα ότι κάποιοι στενοχωρήθηκαν πραγματικά (όταν έφυγα). Σαν να ήταν φίλοι μου. Η Ευρυδίκη, η Βρισηίδα κι η Αθηνά. Ο Βισκαδουράκης ήταν ο μόνος, ο οποίος όταν με έβλεπε τη νύχτα πως ταλαιπωριόμουν και δεν κοιμόμουν, μου έλεγε φίλε έχεις μια καριέρα. Σήκω και φύγε” είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

“Μην χαλάσεις όλο αυτό που έχεις χτίσει για ένα παιχνίδι. Γιατί όντως ταλαιπωριόμουν κι όταν είχα πρωτοπεί στα κορίτσια ότι θα φύγω, έπαθαν πλάκα. Πραγματικά τα αγάπησα αυτά τα πλάσματα” ανέφερε ο Γιωρίκας Πιλίδης.