Γιάννενα | Μία πόλη χιλιάδες όμορφες στιγμές!

980

Η άνοιξη έρχεται, τα πουλάκια κελαηδούν και τα Γιάννενα ομορφαίνουν επικίνδυνα!

Για τους “νέους”  έχω να σας δώσω την εξής μία συμβουλή, βγείτε, ΒΓΕΙΤΕ
ο καιρός στα Γιάννενα δεν είναι κάθε μέρα ιδανικός, γι αυτό εκμεταλλεύσου το!

Το κάστρο, η λίμνη, τα σοκάκια της πόλης μας, όλα γίνονται ομορφότερα, τα χρώματα γίνονται πιο έντονα και όλα θυμίζουν ένα από αυτά τα μαγικά “instagramικα” τοπία με hashtag #nofilter γιατί εδώ που τα λέμε όταν έχεις το απόλυτο μπλε του ουρανού, παρέα με το το υπέροχο πράσινο και την αντίθεση των πέτρινων τοίχων του κάστρου, έ όσο να ναι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ για να πετύχεις την “τέλεια” ανοιξιάτικη φωτογραφία.

Έπειτα συνεχίζεις και για ένα ωραία καφεδάκι στο μώλο και το απόγευμα σου αυτόματα γίνεται ένα από τα πιο ξεχωριστά της ζωής σου!

Και τα βράδια τι γίνεται με τα βράδια μας ρε συ; Θα ρωτήσει κάποιος.

Και εγώ θα απαντήσω,
όσο είναι ακόμη ανοιχτά τα μαγαζιά στην ανεξαρτησίας, πιείτε τα ποτάκια σας και περάστε όμορφα γιατί σε λίγο καιρό το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσει η Γαριβάλδη, που σιγά σιγά θα αρχίζει να γεμίζει με τραπέζια και καθίσματα από τα καταστήματα και επιτέλους θα μπορούμε να απολαύσουμε το καφεδάκι και τα τσιπουράκια μας στην φύση!

Γι αυτό ψήσου, πάρε την φωτογραφική σου ανά χείρας και βγες να δημιουργήσεις τις δικές σου μοναδικές εμπειρίες με τους φίλους σου!