ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ Τ’ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΕ ΣΧΟΛΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!

0
78

Αλληλεγγύη στην Chloe! Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση της.

ot all heroes wear caps, ούτε τα σχέδιά τους καταλήγουν σε απόλυτη επιτυχία. Η Chloe Stein ωστόσο προσπάθησε κι αυτό μετράει. *standing ovation*

Η 23χρονη Αμερικανίδα πέρασε καλά όσο πιστόλιαζε τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο επί 2 χρόνια σχεδόν, αλλά όταν έφτασε η ώρα της αποφοίτησης είπε ένα ωραιότατο ‘oh shit’ και αποφάσισε πως πρέπει να δράσει άμεσα. Και όλοι ξέρουμε ότι σε στιγμές ανάγκης το μυαλό σκέφτεται περίεργα. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης μπορεί να κάνει την πιο απίθανη ιδέα να μοιάζει εφικτή και τότε ξεκινάει το κακό.

Σαν φοιτητές καταλαβαίνουμε απόλυτα την Chloe. Ξέρεις τι είναι να έχεις πείσει τους δικούς σου ότι χρωστάς ένα μαθηματάκι και φτάνοντας στο 4ο να μην πλησιάζεις καν στην ιδέα της αποφοίτησης γιατί έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με το πρώτο εξάμηνο; Θα σας πούμε εμείς…

Η 23χρονη φοιτήτρια από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια λοιπόν, προκειμένου να αποφύγει το φαινόμενο της οργισμένης μάνας, αποφάσισε να σκηνοθετήσει την εξαφάνιση/απαγωγή της και να ελπίσει στο καλύτερο. Για να μη σας κουράζουμε, το manifest δεν πέτυχε, καθώς λίγο αργότερα εντοπίστηκε από την αστυνομία και πλέον τη βαραίνουν πολλές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, η Chloe έστειλε το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας μήνυμα στο αγόρι της, λέγοντας ότι την σταμάτησε η αστυνομία με το αμάξι σ’ έναν απομονωμένο δρόμο, και στη συνέχεια παράτησε το αυτοκίνητο και το κινητό και διέσχισε με τα πόδια μια απόσταση 3 χλμ. Ούσα εξαφανισμένη για 20 ώρες, η οικογένειά της απευθύνθηκε στην αστυνομία που έστησε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού δεκάδων χιλιάδων δολαρίων. Ακόμη και ελικόπτερα σηκώθηκαν. Θα ήταν συγκινητικό, αν όλη αυτή η προσπάθεια δε γινόταν τσάμπα...

Η αστυνομία αφού βρήκε το αμάξι, έλαβε κλήση ότι η φοιτήτρια εντοπίστηκε σώα κι αβλαβής στο σπίτι ενός φίλου. Αφού μετέβησαν στο μέρος, τη βρήκαν και την οδήγησαν στο τμήμα για κατάθεση. Η Chloe υποστήριξε ότι απήχθη από έναν μασκοφορεμένο άντρα με πιστόλιο οποίος τελικά την άφησε ελεύθερη κοντά στο σπίτι της. Στο τέλος όμως, αναγκάστηκε να παραδεχτεί την αλήθεια και να αποκαλύψει το σχέδιό της, όπως αναφέρει το CBS News.

Δυστυχώς, ούτε καν το «παραλίγο αφεντικό» ταιριάζει στην περίπτωσή της, αφού απείχε αρκετά από το να τα καταφέρει. Από την πλευρά της, η οικογένειά της κατάλαβε τελικά το κίνητρο πίσω απ’ όλα, με αστυνομικό να δηλώνει πως η κατάσταση με τις σπουδές της ήταν πιθανότατα ο βασικός λόγος που την έκανε να προβεί σε κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα, ο Steve Limani είπε:

Το γεγονός ότι δεν είχε εμφανιστεί στη σχολή σχεδόν 2 χρόνια ήταν κινητήριος δύναμη του σχεδίου. Ο κύκλος της πίστευε ότι θα αποφοιτούσε σε δύο με τρεις μέρες. 

Στην πραγματικότητα, η Chloe όχι μόνο δεν αποφοίτησε, αλλά κατηγορείται για το σκηνικό που έστησε και τις ψευδείς αναφορές. Πρέπει να της το δώσουμε όμως, ότι έβαλε πολύ θάρρος σε όλο αυτό κι ας μην της βγήκε. Φαντάσου να ήταν τόσο αποφασισμένη και με τις σπουδές της.

Πηγή: neopolis.gr