Αν είσαι φοιτητής και θέλεις να κάνεις τη διαφορά, βρήκαμε το επόμενο κινητό σου!

332

Είναι στη φύση των φοιτητών και γενικότερα των νέων, να κάνουν τη διαφορά. Να βλέπουν πέρα από τους στενούς ορίζοντες της εκάστοτε εποχής κι εν τέλει να αλλάζουν τον κόσμο…

Σίγουρα έχεις πιάσει τον εαυτό σου να βαριέται τα ίδια και τα ίδια και να ψάχνεται για το κάτι διαφορετικό. Είτε αυτό έχει να κάνει με την ένδυση και την εμφάνισή σου, είτε με τον τρόπο που οργανώνεις την καθημερινότητά σου, είτε με οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς.

Εμείς λοιπόν, ψαχτήκαμε και βρήκαμε τη συσκευή εκείνη, που θα αλλάξει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι και χρησιμοποιείς το κινητό σου. Γιατί κακά τα ψέματα, ζούμε στην εποχή όπου τα smartphones έχουν εξελιχθεί στη φυσική προέκταση των χεριών μας. Και το Honor 9, είναι το κινητό που πηγαίνει αυτήν την προέκταση σε άλλο, πιο extreme επίπεδο!

1. Οι σωστές σημειώσεις, θέλουν τον …φωτογράφο τους

Δεν είμαστε η …μαμά σου. Ξέρουμε τι κάνεις στο αμφιθέατρο και πόσο βαριέσαι να σημειώνεις όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που αραδιάζει ο καθηγητής στον πίνακα. Ξέρουμε όμως, πώς ακριβώς να ξεπεράσεις αυτό το «εμπόδιο». Διότι ποιος ο λόγος να γράφεις και να ξαναγράφεις εκατοντάδες λέξεις, όταν η ειδικά εξοπλισμένη κάμερα του Honor 9, προσφέρει την καλύτερη εστίαση κι ανάλυση που έχουν δει τα μάτια σου; Δεν έχει σημασία αν κάθεσαι στις πρώτες ή τις τελευταίες θέσεις της αίθουσας. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και θα σε γλιτώσει από πόνους στον καρπό και φυσικά από τη …βαρεμάρα της αντιγραφής.

Bonus: Και σε περίπτωση που ο καθηγητής σου δε σημειώνει στον πίνακα παρά μόνο υπαγορεύει, η τρομερή απόδοση ήχου του νέου Huawei ενδείκνυται για κορυφαία ηχογράφιση!

2. Σύγχρονος φοιτητής σημαίνει “stories”

Πηγαίνεις σχολή; Ανεβάζεις story. Πίνεις καφέ; Ανεβάζεις story. Ξενυχτάς; Μια από τα ίδια. Με λίγα λόγια, η ζωή σου όλη, ένα story! Και δεν είναι μόνο τα εκπληκτικά βίντεο που θα τραβήξετε με την εν λόγω συσκευή, ούτε καν τα εφέ μετάβασης, τα φίλτρα ή η μουσική υπόκρουση που μπορείτε να προσθέσετε στις «δημιουργίες» σας. Είναι και η ειδική τεχνολογία του Honor 9 με την οποία καταγράφεται ένα κλιπ 2 δευτερολέπτων λίγο πριν κι αφότου βγάλετε τις φωτογραφίες σας. Με απλά λόγια, γίνεστε ο καλύτερος σκηνοθέτης της ζωής σας!

3. Τι σου είναι η (φοιτητική) ζωή, χωρίς παιχνίδι;

Το γράψαμε και παραπάνω. Ξέρουμε τι κάνεις στο αμφιθέατρο, όταν υποτίθεται οτι διαβάζεις και πλησιάζεις το …πτυχίο. Ξέρουμε οτι «λιώνεις» στα παιχνίδια και προσπαθείς να τερματίσεις τη μία πίστα μετά την άλλη. Ταυτόχρονα όμως, αντιλαμβανόμαστε και την κατάρα του mobile gaming που δεν είναι άλλη από τη μικρής χωρητικότητας μπαταρία που έχουν τα smartphones. Όχι για το Honor 9 όμως! Διότι το συγκεκριμένο κινητό διαθέτει το σύστημα Game Performance Cruise το οποίο παρέχει ακριβώς την ισχύ που χρειάζεται το εκάστοτε παιχνίδι. Τι σημαίνει αυτό στη πράξη; Ατελείωτο gaming χωρίς άγχος, παρά μόνο χαλάρωση!

4. Ο καλός ο ύπνος, θέλει και ασφάλεια

Από τη στιγμή που τα smartphones μας έχουν γίνει προέκταση των χεριών μας, είναι λογικό να διαθέτουν ένα σωρό προσωπικά μας στοιχεία τα οποία σε καμία περίπτωση δε θα θέλαμε να πέσουν σε λάθος χέρια. Από κωδικούς σε social media και υπηρεσίες μηνυμάτων, μέχρι την πρόσβαση στις Γραμματείες της σχολής αλλά και τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Η εξελιγμένη λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος που διαθέτει το νέο κινητό της Huawei, σε συνδυασμό με το machine learning με το οποίο είναι εξοπλισμένη η συσκευή, σου δίνουν την ευκαιρία να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια (κι όχι μόνο). Κι όλοι ξέρουμε τι εστί ύπνος στα φοιτητικά τα χρόνια…

5. Ναι, η εμφάνιση παίζει ρόλο

Λένε πως η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο στις επιλογές μας. Καλώς ή κακώς όμως, εμείς δεν τους πιστεύουμε. Κι αυτό, διότι η εμφάνιση είναι το πρώτο στοιχείο με το οποίο έρχεται σ’ επαφή κάποιος. Κι αν αυτή δεν καταφέρει να «αιχμαλωτίσει» το μάτι μας, τότε το πιθανότερο είναι να μας περάσει αδιάφορο οποιοδήποτε άλλο στοιχείο του εκάστοτε ανθρώπου/αντικειμένου κλπ. Μια συζήτηση ωστόσο, που δεν αφορά σε καμία περίπτωση το Honor 9, μιας και πρόκειται για ένα από τα εντυπωσιακότερα smartphones που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Είναι τέτοια η αισθητική και η φιλοσοφία στο σχεδιασμό του, που θα εκπλήξει ακόμη και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Μάλιστα, η εταιρεία λάνσαρε ένα ολοκαίνουριο χρώμα, το Robin Egg Blue, το οποίο αντλεί τη μοναδικότητά του από την ίδια τη φύση. Σκοπός αυτής της κίνησης, να επιτευχθεί μια κίνηση που θα κάνει τη διαφορά και θα εμπνεύσει τους νέους να γίνουν πιο θαρραλέοι, να εκφράζονται άφοβα, να πειραματίζονται και να επιζητούν ολοένα και περισσότερες δυνατότητες!

 

neopolis.gr