Για ποιο λόγο το καλοκαίρι φλερτάρουμε πιο πολύ

586

1. Έχεις περισσότερη διάθεση για φλερτ και το ίδιο ισχύει και για τους γύρω σου, άντρες και γυναίκες. Η άνοιξη μπορεί να έχει τον τίτλο της πιο ερωτικής εποχής, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, για τους καλοκαιρινούς έρωτες έχουν γραφτεί ένα σωρό τραγούδια. «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» έλεγε σοφά η Σοφία Αρβανίτη, “Summer Nights” τραγουδούσε ο John Travolta με την Olivia Newton John κ.ο.κ
2. Είναι όλοι πιο όμορφοι. Θέλεις γιατί είμαστε πιο χαρούμενες και χαλαρές; Θέλεις γιατί είμαστε μαυρισμένες; Θέλεις γιατί κρατήσαμε τη διατροφή μετά το Πάσχα και φοράμε με άλλον αέρα το σορτσάκι μας; Θέλεις γιατί στυλιστικά το καλοκαίρι είναι γεμάτο χρώματα και αέρινα υφάσματα; Για όλους τους προαναφερθείς λόγους, τα κορίτσια έξω είναι πιο λαμπερά και γεμάτα αυτοπεποίθηση.

 

large 67329

3. Έχεις περισσότερο χρόνο για φλερτ. Είτε γιατί βρίσκεσαι σε άδεια από τη δουλειά ή γιατί έχει κλείσει η σχολή για το καλοκαίρι, τίποτα δεν σε αγχώνει και δεν σε αναγκάζει να πεις στεναχωρημένη «συγνώμη, πρέπει να φύγω, έχω ξύπνημα το πρωί».
4. Έχεις περισσότερη όρεξη να βγεις. Δεν βρέχει, δεν κάνει κρύο, οι βόλτες στην πόλη ή στο νησί έχουν άλλη χάρη και πλέον όπου κι αν πας θα βρεις κόσμο. Που, ναι, είναι ομορφότερος από ποτέ (βλέπε πάλι το 2).
5. Αυξάνονται τα μέρη να γνωρίσεις κόσμο. Παραλίες, μπαρ, συναυλίες, προορισμοί, καλοκαιρινά σπορ και πόσες άλλες επιλογές για να δεις νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα.

queen.gr