Ένας street artist που ομορφαίνει τις γειτονιές με τα γκράφιτι του

221

Ο Τομ Μπομπ δεν είναι ο καθημερινός σας καλλιτέχνης γκράφιτι. Αντί να καταστρέφει τα αστικά τοπία, κάνει τις πόλεις να ξαναζωντανεύουν.

Από σωλήνες βροχής έως κλιματιστικά και αεραγωγούς, από καλύμματα φρεατίων έως τυχαία αντικείμενα, όπως πεζοδρόμιο αφής, πόλους, χτυπήματα, ράβδους, κάδους και κρουνούς πυρκαγιάς, όλα είναι πραγματικά ένας τεράστιος καμβάς για τον Τομ. Και εδώ βρίσκουν το σπίτι τους τα κινούμενα σχέδια πλάσματα.

Αρχίζοντας ξεκινώντας από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, ο καλλιτέχνης έκτοτε πήδηξε από πόλη σε πόλη, αφήνοντας τους δρόμους και τις γωνίες τους πολύ πιο πολύχρωμους σε αντάλλαγμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει δημιουργήσει μια βάση θαυμαστών με 258 χιλιάδες αφοσιωμένους οπαδούς Instagram και πολλούς ακόμη περιμένουν τα έργα τέχνης του δρόμου να εμφανιστούν σε πόλεις γύρω από τις ΗΠΑ.

Davy JonesGnome Down!Lue Bird Of HappinessHomer Simpson DonutClose Your Eyes, Breathe, RelaxStar WarsRack’em Up!Roller CoasterNurses Always Looking Out For UsBee KindLove SnakesToastyPizza Time