Ελένη Φουρέιρα: Πρώτη συναυλία μετά τη γέννηση του γιου της- «Έχω ερωτευτεί πιο πολύ τον Μποτία»

0
608

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε χθες στο Κατρέκειο Νίκαιας, όπου έδωσε την πρώτη της συναυλία μετά τη γέννηση του γιου της, και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και την Eurovision.

 

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πάρα πολύ αγχωμένη. Είναι σαν να τραγουδώ για πρώτη φορά. Είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και μου έχει λείψει. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ανέβω στη σκηνή και θα πάρω όλη αυτή την ενέργεια από τον κόσμο. Αν δεν λιποθυμήσω, καλά θα ‘ναι», είπε.

 

«Η γέννηση του μωρού μου είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος, μου έφυγε το μόνιμο άγχος που είχα αν θα τα καταφέρω, αν θα γίνω μητέρα. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου», πρόσθεσε.

 

 

 

 

 

 

 

Για τη σχέση της με τον Αλπμέρτο Μποτία, σημείωσε ότι «έχει γίνει καλύτερη μετά τη γέννηση του μωρού μας. Τον θαυμάζω πιο πολύ, τον αγαπώ πιο πολύ, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ. Όταν βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να είναι τόσο καλός μπαμπάς, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο».

 

Όταν ρωτήθηκε για το σε ποιον μοιάζει ο γιος της, απάντησε πως «Μέχρι και πριν δυο εβδομάδες ήταν ίδιος ο πατέρας του. Ωστόσο όσο μεγαλώνει, νομίζω, μοιάζει και σε μένα».

 

 

 

Αναφερόμενη στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, τόνισε ότι «στεναχωρήθηκα που η Ελλάδα έδωσε τέσσερις βαθμούς στην Κύπρο γιατί η Κύπρος άξιζε να πάρει το 12αρι. Ήταν καταπληκτικό τραγούδι. Οι επιτροπές επηρεάζουν πάρα πολύ στο τέλος τη θέση του καθένα», ενώ δεν έκρυψε την πρόθεσή της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό. «Ναι, θα ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Θα το έκανα ευχαρίστως, αν μου έρθει η πρόταση. Είναι η χώρα μου, την αγαπάω»

Πηγή: lifo.gr