Η Παπαρίζου σταμάτησε συναυλία της για να διώξει άντρα που είχε κατεβάσει το παντελόνι!

361

Οι συναυλίες υποτίθεται ότι γίνονται για να περνάμε καλά, σωστά; Τόσο ο/η καλλιτέχνης όσο και το κοινό. Ε λοιπόν, πάντα θα υπάρχει αυτός ο ένας βλάκας που θα χαλάσει τη διάθεση είτε με φωνές, είτε με κόρνες, είτε… κατεβάζοντας τα παντελόνια του και φέρνοντας σε άσχημη θέση τους γύρω του.

Κρίμα ρε Ελενάρα, δεν αξίζεις τίποτα από αυτά…

Ούτε το κοινό της φυσικά, που θέλησε να απολαύσει τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη και τελικά έπρεπε να ασχοληθεί με έναν επιδειξία. Κι εδώ να μιλήσουμε λίγο για το ενδιαφέρον που έδειξε η τραγουδίστρια, αφού κάνοντας σήμα στην ορχήστρα να σταματήσει, απευθύνθηκε στον κόσμο που την παρακολουθούσε και ρώτησε τι συμβαίνει. Όχι σαν κάτι άλλους που συνέχισαν ατάραχοι το act τους και μέτρησαν θύματα (γκούχου, Travis Scott, γκούχου)…

Το περιστατικό έχει γίνει viral στο TikTok και η Έλενα Παπαρίζου αποθεώνεται από τον κόσμο για την πράξη της απέναντι στους φανς της. Τόσο στη διάρκεια της συναυλίας όσο και αργότερα.

@libertye

@Helena Paparizou 15/06 σε συναυλία στην Θεσσαλονίκη. Τα λόγια περιττά 👑 #helenapaparizouofficial #helenapaparizoufanclub #metoo #fy #fyp #queen #humanity #unicef #goodwillambassador #greece

♬ original sound – Eleftheria

 

Όπως φαίνεται από το στιγμιότυπο, η τραγουδίστρια αφού αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, πλησιάζει στο μικρόφωνο και λέει:

Θα παρακαλέσω κατευθείαν αυτός ο άνθρωπος να φύγει και να καλέσετε το 100. Είναι ένας χώρος με μικρά παιδιά. Σας παρακαλώ πολύ.

Η ίδια μάλιστα είναι φανερά αναστατωμένη, αλλά ευτυχώς ο άντρας που προκάλεσε το δυσάρεστο θέαμα αποχώρησε από μόνος του αφού έγινε exposed.

Με τούτα και μ’ εκείνα, νιώσαμε την ανάγκη να πούμε: Μην ξαναπειράξετε την Ελενάρα! *angry emoji*

Και κάτι ακόμα. Είναι ωραίο να βλέπεις καταξιωμένους καλλιτέχνες να ενδιαφέρονται για τον κόσμο τους. Είναι αμφίδρομη η σχέση άλλωστε. Οι πρώτοι προσφέρουν τέχνη, οι δεύτεροι την τοποθετούν ψηλά. Ας βρίσκεται κάπου πρόχειρα στο μυαλό ορισμένων, που νομίζουν ότι επειδή ο δίσκος τους έγινε χρυσός μπορούν να έχουν τουπέ.

Πηγή: neopolis.gr