«Φεύγω και πάω να φέρω το όπλο» – Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας στην Κυπαρισσία (Βίντεο)

924

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την δολοφονία του 39χρόνου υπαλλήλου εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, από έναν 72χρονο, χθες στην Κυπαρισσία, ύστερα από διαμαρτυρία του τελευταίου για το ύψος του λογαριασμού του.

Όλα ξεκίνησαν μετά την πρώτη επίσκεψη του 72χρονου άνδρα στο κατάστημα «Γερμανός» επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κυπαρισσία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος διαμαρτυρήθηκε εντόνως στον ιδιοκτήτη του καταστήματος για το ύψος του λογαριασμού.

Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε με ήρεμο τρόπο να εξηγήσει, όμως ο συνταξιούχος λαχειοπώλης δεν ικανοποιούνταν με καμία απάντηση και έτσι ο ηλικιωμένος απείλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι ένα δεν διευθετηθεί το θέμα του θα φύγει από το μαγαζί και θα επιστρέψει με το όπλο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας έφυγε, ενώ ο ιδιοκτήτης δεν φαίνεται να έδωσε και μεγάλη σημασία στις απειλές που δέχτηκε.

Μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε, ο 39χρονος Κώστας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα, στο νοσοκομείο. Αλλά εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να επιζήσει.

Ο λογαριασμός για τον οποίο ζητούσε εξηγήσεις ο ηλικιωμένος, ήταν ύψους 170 ευρώ και για τόσα χρήματα ο 72χρονος αποφάσισε να φύγει από το κατάστημα και να επιστρέψει με όπλοκαι ν’ αφαιρέσει τη ζωή του πατέρα ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους.

Βίντεο ντοκουμέντο μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την δολοφονία στο κατάστημα στην Κυπαρισσία, δείχνει τον 72χρονο δράστη να βγαίνει στον δρόμο, κρατώντας το όπλο στα χέρια του.

Πηγή: DikaiologitikaNews