Η Disney βάζει μπρος τη live-action ταινία του Πίτερ Παν, ελπίζουμε σε κάτι καλό!

0
538

Σάμπως καιρό έχουμε να ακούσουμε για νέα live-action ταινία της Disney, δε νομίζετε;

Ώπα, αυτοδιορθώνομαι. Πριν ένα μήνα μιλούσαμε για το τρέιλερ της ‘Cruella’ με την Emma Stone, έχετε δίκιο. Αλλά και πάλι, είχαμε συνηθίσει το ένα νέο να διαδέχεται το άλλο και ξαφνικά μείναμε μήνες χωρίς καμία σχετική είδηση.

Αυτό αλλάζει σιγά σιγά λοιπόν, με την ιστορία που βάζει στόχο να ζωντανέψει αυτή τη φορά η εταιρεία να είναι ο αγαπημένος Πίτερ Παν. Το παιδάκι που μας έκλεψε το όνειρο μέσα απ’ τα χέρια και έκανε τη ζωή που πάντα ονειρευόμασταν, όντας αιώνια παιδί, παίρνει σειρά και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα απευθείας στο Disney+ το 2022 (ελπίζουμε μέχρι τότε να έχει φτάσει Ελλάδα).

Η ταινία θα έχει τίτλο ‘Peter Pan & Wendy’, ενώ το σενάριο είναι εμπνευσμένο από τα κινούμενα σχέδια του 1953, τα οποία με τη σειρά τους βασίστηκαν στο βιβλίο του 1911 από τον J.M. Barrie.

Ρόλο σκηνοθέτη και παραγωγού θα αναλάβουν οι David Lowery και Jim Whitaker αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν ξανασυνεργαστεί στο Pete’s Dragon το 2016. Πίσω από το σενάριο κρύβεται ξανά ο Lowery με τον Toby Halbrook, με τον πρώτο να δηλώνει:

Ο Πίτερ Παν είναι από τις αγαπημένες μου ιστορίες, εν μέρει γιατί πάντα αντιστεκόμουν στην ιδέα του να μεγαλώσω, αλλά και λόγω της τρυφερότητας, της περιπέτειας και της φαντασίας που κάνει το πρωτότυπο παραμύθι του J.M. Barrie τόσο διαχρονικό.

Σε ό,τι αφορά το καστ τώρα, το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό του Jude Law σαν Captain Ηook, ενώ το αιώνιο παιδί και τη φίλη του, Wendy, θα υποδυθούν οι Alexander Molony και Ever Anderson αντίστοιχα. Φαν φακτ για τη δεύτερη: είναι κόρη της Milla Jovovich.

Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την κυκλοφορία της λοιπόν, μιας και έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα, αν και το γεγονός ότι θα βγει απευθείας στο Disney+ μας ψιλοξενερώνει. Η μαγεία των ταινιών βρίσκεται στη μεγάλη οθόνη κι αυτό δεν πρόκειται να το αλλάξει καμία streaming πλατφόρμα, όσο βολικές κι αν είναι.

Πηγή: neopolis