Ραντεβού | Που, πότε και πως να το κάνεις ανάλογα την περίσταση

311

Για να κάνεις σεξ

Ξέχνα τον κανόνα του πέμπτου ραντεβού και «πέρνα στο παρασύνθημα» όποτε νιώσεις έτοιμος. Αν λοιπόν η γυναίκα με την οποία «τραβιέσαι» τον τελευταίο καιρό σε ενδιαφέρει πιο σοβαρά και θέλεις να «αλλάξεις επίπεδο» στη σχέση σας προτού αρχίσει να σε βλέπει οριστικά και αμετάκλητα σαν φίλο, παίξε σωστά το χαρτί του ρομάντζου. «Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να της μαγειρέψεις σπίτι, συνοδεύοντας απαραίτητα το δείπνο σας με ένα καλό μπουκάλι κρασί ή -γιατί όχι;- ακόμη και με σαμπάνια» θα πει η Patt. «Σκοπός σου είναι να την κάνεις να νιώσει χαλαρά και όμορφα προκειμένου να κάνει μαζί σου το επόμενο βήμα. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι προσφέροντάς της ένα ρομαντικό δείπνο. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, πως λένε ότι ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι».

Για να συζητήσετε το μέλλον της σχέσης σας

Σύμφωνα με την Patt, το καλύτερο μέρος για να κάνετε αυτή την κουβέντα είναι στο κρεβάτι. «Μολονότι πρόκειται για μια σοβαρή συζήτηση που, ενδεχομένως, πρόκειται να καθορίσει το μέλλον της σχέσης σας, εντούτοις η πλέον ενδεδειγμένη στιγμή για να την κάνετε είναι όταν και οι δύο σας νιώθετε χαλαροί -για παράδειγμα, ένα Κυριακάτικο πρωινό λίγο μετά τον πρωινό καφέ ή, ακόμη καλύτερα, ενόσω ακόμη βρίσκεστε ξαπλωμένοι και χουζουρεύετε στο κρεβάτι. Διαλέγοντας μια ανάλογη στιγμή, θα είσαι βέβαιος ότι τα συναισθήματά της – και, ως εκ τούτου, και η ίδια η κουβέντα σας – θα είναι εντελώς πηγαία και ειλικρινής».

Για να τη συστήσεις στους γονείς σου

Το νούμερο ένα ζητούμενο στην ξεχωριστή αυτή περίσταση – ξεχωριστή τόσο για εκείνη, όσο και για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους στον κόσμο – είναι να νιώσουν όλοι άνετα. «Το ιδανικό σε ανάλογες περιπτώσεις είναι να την ενημερώσεις για την επικείμενη συνάντηση αρκετές ημέρες νωρίτερα» αναφέρει η Patt.

«Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα ψυχολογικά αλλά, και στην περίπτωση που το κρίνεις απαραίτητο επειδή τη βλέπεις αγχωμένη, θα έχεις στη διάθεσή σου αρκετό χρόνο για να την κάνεις να χαλαρώσει. Από εκεί και πέρα, το μόνο που χρειάζεται να λάβεις υπόψη απαραιτήτως είναι ότι θα πρέπει να συναντηθείτε όλοι μαζί σε κάποιο μέρος που πιστεύεις ότι όλοι θα περάσουν καλά και στο οποίο θα μπορέσετε να κουβεντιάσετε με την ησυχία σας -για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου σε ένα καλό εστιατόριο».

Για να της πεις για πρώτη φορά «Σ’ αγαπώ»

Αν και η Patt πιστεύει ότι τη συγκεκριμένη ατάκα θα πρέπει να την πεις μόνο όποτε νιώσεις πραγματικά έτοιμος, εντούτοις συμβουλεύει να μη σου ξεφύγει κατά τη διάρκεια ή μετά από το σεξ. «Οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα εγκεφαλικά πλάσματα που, αν δεν το έχεις πάρει είδηση, έχουν την τάση να υπεραναλύουν τα πράγματα. Αν της πεις ότι την αγαπάς πριν ή μετά από το σεξ, δεν αποκλείεται να αρχίσει τις “μυστήριες” ερωτήσεις, που, με τη σειρά τους, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε παρεξήγηση».

Για να της ζητήσεις να συγκατοικήσετε στο σπίτι σου

Για να σκέφτεσαι να της προτείνεις να μείνετε μαζί, το πιο πιθανό είναι ότι έχει αρχίσει ήδη να περνάει αρκετό καιρό σπίτι σου ή / και να έχει αφήσει κάποια προσωπικά της αντικείμενα σε αυτό. Με αυτό το δεδομένο λοιπόν, η καλύτερη στιγμή για να της προτείνεις να συγκατοικήσετε είναι όταν κάποια στιγμή έρθει στο «τσαρδί» σου μετά από τη δουλειά.

«Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να της έχεις μαγειρέψει και, όταν με το καλό καθίσει να φάει, να δει το αντικλείδι του διαμερίσματός σου, το οποίο θα έχεις αφήσει δίπλα στο σερβίτσιο της» λέει η Patt. «Φρόντισε μόνο να της ξεκαθαρίσεις από την πρώτη στιγμή ότι με τον τρόπο αυτό δε θέλεις να την πιέσεις να μετακομίσει άμεσα αλλά ότι ουσιαστικά της δηλώνεις ότι νιώθεις έτοιμος να συγκατοικήσετε και ότι μπορεί να έρθει να μείνει μαζί σου όποτε εκείνη αισθανθεί έτοιμη».