Αυτά είναι τα πιο sexy cocktails!

332

Ένα sexy cocktail μπορεί να σου αυξήσει τα επίπεδα της σεξουαλικής σου διάθεσης, να προκαλέσει και να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Cosmopolitan
Τι ρίχνεις μέσα: Citrus vodka (η οποία έχει γεύση λεμόνι), φρέσκο λάιμ, φρέσκο πορτοκάλι και χυμό granberry. Σερβίρεται σε παγωμένο ποτήρι μαρτινιού.

Γιατί είναι sexy: Το cosmopolitan ήταν το ποτό που είχαν στο χέρι όλες οι ωραίες γυναίκες τις δεκαε- τίες του ’70 και του ’80, ενώ πρωταγωνιστούσε και στη σειρά ‘Sex and the City’ ως το αγαπημένο ποτό που έπιναν οι 4 φιλενάδες. Αν είσαι γυναίκα και επιλέξεις να πιεις το Cosmopolitan στην έξοδό σου, σίγουρα τα βλέμματα των αντρών θα πέσουν πάνω σου.

Sex on the Beach

Τι ρίχνεις μέσα: Vodka, χυμό πορτοκάλι, λικέρ ροδάκινο και σιρόπι κόκκινο.

Γιατί είναι sexy: Από τη λίστα των sexy cocktails δεν θα μπορούσε να λείπει το συγκεκριμένο. Είναι sexy περισσότερο για την τοποθεσία όπου συνήθως το πίνεις, δηλαδή στην παραλία με μαγιό ή ανάλαφρα ρούχα. Μόνο και μόνο που θα το παραγγείλεις, οι γύρω σου θα καταλάβουν πως κάτι πονηρό έχεις στο μυαλό σου.

Mai Tai

Τι ρίχνεις μέσα: Ανήκει στην κατηγορία των Tigi Cocktail, έχει βάση το ρούμι και τα αφροδισιακά ποτά. Περιέχει 4 διαφορετικά είδη ρούμι (μαύρο, ξανθό, άσπρο και ένα ρούμι με γεύση), αμύγδαλα, φρέσκο λάιμ και χυμό ανανά.

Γιατί είναι sexy: Ο συνδυασμός του ρούμι με τα φρούτα σκοτώνει. Είναι ένα δυνατό ποτό που ζαλίζει και αντιλαμβάνεσαι τι μπορεί να ακολουθήσει μετά απ’ αυτό.

Flirty Rossο

Τι ρίχνεις μέσα: Martini rosso και Martini prosecco rose (σαμπανιζέ), χυμό κεράσι και διακοσμείται με ένα κεράσι.

Γιατί είναι sexy: Είναι αισθησιακό ποτό με ωραίο κόκκινο χρώμα. Είναι το ποτό που συμβολίζει το φλερτ και κινεί την περιέργεια με την έντονη μυρωδιά του.

Πηγή: checkincyprus