Χαμός στον «αέρα» του Alpha: Αποχώρησε ο Μικρούτσικος, «Είσαι αγενέστατη! Σου απαγορεύω!» (vid)

0
104
Η αντιπαράθεση ανάμεσα στους δυο ήταν τόσο έντονη που ο παρουσιαστής αποχώρησε.

Χαμός έγινε στον «αέρα» της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα», ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τη νυχτερινή έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη, η δημοσιογράφος έκανε ένα σχόλιο που προκάλεσε την αντίδραση του παρουσιαστή.

Μάλιστα, η αντιπαράθεσή τους ήταν τόσο έντονη που ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση.

«Δεν ξέρω εάν ο Στέφανος Κασσελάκης γνώριζε και όλα τα τραγούδια που άκουσε χθες. Αυτός ο άνθρωπος ζούσε στην Αμερική», είπε αρχικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Χρύσλα, καθετί που λες για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις. Ηρέμησε, γλύκανε λίγο», της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αυτό όπως φαίνεται ενόχλησε πολύ την δημοσιογράφο που είπε σε έντονο ύφος: «Αν θέλεις να ακούσεις ανθρώπους που θάβουν και κράζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, ψάξε στους ομοτράπεζούς του στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε μένα. Με συγχωρείς πάρα πολύ. Σου το απαγορεύω. Είναι δικαίωμά μου να βάζω όρια σε αυτούς που δεν έχουν όρια σε σχέση με εμένα».

«Άσε τις απαγορεύσεις για τη Δικτατορία. Να ανατρέξεις στο 67 και να παίξεις τον παράγοντα της Δικτατορίας», της ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Χ. Γ: «Σε παρακαλώ πολύ! Όχι σε μένα αυτά, Ανδρέα! Τον παράγοντα της Δικτατορίας το βλέπει ο κόσμος καθαρά ποιος τον παίζει καθημερινά»

Α. Μ: «Είσαι αγενέστατη!»

Χ. Γ: «Αγενέστατος είσαι εσύ!»

Η Κατερίνα Καινούργιου, στην προσπάθειά της να κατευνάσει τα πνεύματα, ζήτησε από τους συνεργάτες της να παίξουν οποιοδήποτε βίντεο.

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε έξαλλος από το πλατό με την παρουσιάστρια να τον παρακαλάει να επιστρέψει κι εκείνος να φωνάζει: «Άσε μας! Που θα μου πει ότι έχω καιρό να παίξω σε live;».

«Σας παρακαλώ, δεν υπάρχει τώρα λόγος να μαλώνουμε για τον Κασσελάκη. Να τσακωθούμε για την πολιτική σε αυτή την εκπομπή;», είπε η παρουσιάστρια.

Πηγή: gazzetta.gr