SEX στο αυτοκίνητο. Τι να προσέξεις!

298

Το σεξ μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστικό, μπορεί όμως, να γίνει και βαρετό ως ένα ακόμη κομμάτι της καθημερινής σου ρουτίνας. Για αυτό πρέπει να έχεις ποικιλία επιλογών και φυσικά ανοιχτό μυαλό! Το σεξ στο αυτοκίνητο ας πούμε, ανήκει σε αυτές τις νέες και πιο περιπετειώδεις σεξουαλικές επιλογές, που δεν ενέχουν και κανένα ιδιαίτερα υψηλό ρίσκο.

Σύμφωνα μάλιστα με μία έρευνα που έγινε στο περιοδικό The Journal of Sex and Research στην οποία συμμετείχαν 511 γυναίκες και 194 άνδρες ηλικίας 20 χρονών, υπολογίστηκε πως το 60% τόσο των γυναικών όσο και των αντρών έχουν κάνει έστω και μία φορά σεξ στο αυτοκίνητο! Ενώ η πλειοψηφία αυτών, το δοκίμασαν την περίοδο του λυκείου!

Το σεξ στο αμάξι γνώρισε μέσω των ταινιών μεγάλη ανάπτυξη κατά τη δεκαετία του ’70 και επανήλθε δριμύτερα τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος; Από τη μία γιατί οι νέοι αρέσκονται να δοκιμάζουν νέα πράγματα και τους αρέσουν φάσεις που τους αποσπούν από την καθημερινή ρουτίνα κι από την άλλη η οικονομική κρίση. Ναι, ακόμη κι εκεί εμπλέκεται αυτή. Βλέπετε, ολοένα και λιγότεροι 20χρονοι μένουν μόνοι τους, άρα έχουν ελεύθερο σπίτι για τις σεξουαλικές τους ανάγκες, ενώ δεν υπάρχουν χρήματα για ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

Στο θέμα μας όμως. Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε στο αυτοκίνητό σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε κάπου απομακρυσμένα και φυσικά να έχετε βεβαιωθεί ότι έχετε κλείσει καλά πόρτες και παράθυρα ώστε να μην ακούγεστε. Διαφορετικά, η «περιπέτεια» θα εξελιχθεί σε αστυνομικό και κοινωνικό θρίλερ.

Η τέχνη του αυτοκινήτου όμως, απαιτεί και την σωστή επιλογή των στάσεων. Πάμε να δούμε τις 9 που ενδείκνυνται περισσότερο για αυτήν την περίπτωση σεξουαλικής επαφής;

1. Ο άντρας απο πάνω

Η στάση αυτή, μπορεί να φαντάζει βαρετή στο κρεβάτι αλλά ίσως είναι η ιδανική στάση για να δοκιμάσεις στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου σου. Ο μόνος κίνδυνος είναι ότι υπάρχει πιθανότητα να χτυπήσει η κοπέλα το κεφάλι της στις πόρτες και τα χερούλια. Ο κίνδυνος αυτός όμως αποτρέπεται γρήγορα με ένα μαξιλαράκι ή κάποια ζακέτα ίσως.

car-sex1

2. Spooning

Oι πίσω θέσεις είναι ιδανικές για να ξαπλώσει κάποιος. Γιατί λοιπόν, να μην το εκμεταλλευτείς και να γίνει το εφαλτήριο για ένα πολύ άνετο κι απολαυστικό σεξ στο αυτοκίνητο; Ο άντρας ξαπλώνει πίσω από την κοπέλα κι όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα και …γνωστά. Εδώ ο κίνδυνος έγγειται στην πίεση που μπορεί να ασκήσει ο σύντροφος με αποτέλεσμα να καταλήξετε και οι δύο στο πάτωμα. Ε, με ρέγουλα αυτά!

car-sex2

3. Τα πόδια ψηλά

Η στάση αυτή είναι ιδανική όχι μόνο για να φτάσει η γυναίκα σε οργασμό αλλά και για τον άνδρα ο οποίος εισέρχεται πιο βαθιά στον κόλπο της συντρόφου του. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε να μην χάσετε την ισορροπία σας και χαλάσει η στιγμή με αποτέλεσμα να γίνει σμπαράλια η σεξουαλική διάθεση και των δύο.

car-sex3

4. Η γυναίκα απο πάνω

Η στάση αυτή είναι ίσως η πιο βολική από άποψη χώρου. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να χτυπήσει η κοπέλα το κεφάλι της στην οροφή του αυτοκινήτου, ειδικά σε περίπτωση που μιλάμε για …ψηλό ζευγάρι. Εκεί, καλύτερα να κάνετε μια άλλη επιλογή. Περισσότερο στα μέτρα σας 😉

car-sex4

5. Doggy Style

To doggy style, δηλαδή ο άντρας απο πίσω, είναι ίσως η πιο διαδεδομένη στάση παγκοσμίως. Λογικό λοιπόν, να αποτελέσει επιλογή για τις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου όπου η γυναίκα μπορεί να ξαπλώσει μπρούμυτα στις πίσω θέσεις. Περαιτέρω βοήθεια μπορεί να βρει ο σύντροφος απο τα τζάμια, ακουμπώντας τα χέρια του εκεί και κρατώντας κάποια αντίσταση. Είναι κι ερεθιστικό αυτό το θέαμα…

car-sex5

6. Αντίστροφη καβαλάρισσα!

Από τις πλέον αγαπημένες στάσεις των ανδρών. Η γυναίκα βρίσκεται πάνω του με γυρισμένη την πλάτη κι εκείνος απολαμβάνει την καλύτερη θέα. Και μάλιστα, πρόκειται για μία στάση όπου ο μικρός χώρος δε μειώνει τα επίπεδα απόλαυσης. Αντιθέτως…

car-sex6

7. Γονατιστά

Δώσε βάρος στο ένα σου γόνατο και πες στο αγόρι σου να κάνει το ίδιο. Με το άλλο πόδι σπρώχνετε και οι δύο κι επιτελείται η πολυπόθητη …ένωση. Πρέπει να επισημανθεί πως έχετε και οι δύο το bonus της γύμνασης των γλουτών! Όπως και να ‘χει όμως, είναι μια δύσκολη στάση η οποία καλό είναι να πραγματοποιείται από ζευγάρια που βρίσκονται αρκετό καιρό μαζί και ξέρουν πως να αντιμετωπίζουν ενδεχόμενες «αποτυχίες» στο σεξ.

car-sex7

8. Αγκαλιαστά με την γυναίκα απο πάνω!

Αυτή η στάση είναι η πλέον αισθησιακή της λίστας. Ο άντρας ξαπλώνει λίγο το κάθισμά του και η κοπέλα έρχεται απο πάνω και ξεκινάει το …παιχνίδι. Το μόνο αρνητικό, η (συνήθως) γρήγορη εκσπερμάτιση των αντρών.

car-sex8

9. Στοματικό στο μπροστινό κάθισμα!

Όταν όλα τα άλλα έχουν αποτύχει και δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις, μην απογοητεύεσαι! Η εύκολη και σίγουρη λύση του στοματικού σεξ θα σας βγάλει για άλλη μία φορά ασπροπρόσωπους. Και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, όπου αποτελεί στάση-φαντασίωση τόσο για έναν άντρα όσο και για μια κοπέλα.

car-sex9

Μια μικρή συμβουλή: Επιλέξτε εσώρουχα που να βγαίνουν εύκολα. Ή και καθόλου αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα…