Οι καλύτερες στάσεις του σεξ ανάλογα με την ηλικία σου

261

Παρακάτω ακολουθεί ένα μικρό εγχειρίδιο χρήσης βασισμένο στις ηλικιακές σου ανάγκες. Οι κατάλληλες στάσεις δηλαδή ανάλογα με το αν είσαι 20, 30, 40, 50 ή και -ω, ναι!- 60 χρονών.

Όταν είσαι 20 χρονών

Κακά τα ψέματα η απειρία και η μεγάλη ανυπομονησία πολλές φορές φέρνει… πρόωρα αποτελέσματα στο κρεβάτι. Και με το κορίτσι από πάνω σου σίγουρα μπορείς να αντέξεις περισσότερο.

Όταν είσαι 30 χρονών

Η εποχή που όλοι μας φτάνουμε στην ουσιαστική σεξουαλική μας ωριμότητα. Δεν χρειάζονται πια αναστολές, ούτε «μη». Απελευθέρωση είναι η λέξη κλειδί που κρύβει το κατά του Αμερικάνους doggy style. Άσε δε που σε βοηθάει αν έχεις κουρασμένα πόδια από το γυμναστήριο.

Όταν είσαι 40 χρονών

Επειδή έχεις αρχίσει να κουράζεσαι από την ταχύτητα κι έχεις αρχίσει να αναζητάς την απόλυτη συνεννόηση και τις απολαύσεις μακράς διαρκείας, το μαγικό νούμερο 69 είναι εδώ για σένα.

Όταν είσαι 50 χρονών

Δυστυχώς για πολλούς άντρες η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα γεγονός. Ιδιαίτερα σε αυτή την ηλικία. Δεν χρειάζεται όμως να αγχώνεται κανείς -το άγχος το μόνο που δεν κάνει είναι να βοηθάει. Αντίθετα επιλέγοντας πιο πατροπαράδοτους τρόπους -όπως ακριβώς το «ιεραποστολικό»- μπορεί να βοηθήσει τη στύση σου να διαρκέσει περισσότερο. Αφού σε αυτή τη στάση ο γυναικείος κόλπος είναι πιο εύκολο να διατηρήσει μέσα του το πέος. Ακόμα κι αν δεν είναι σε πλήρη ανάταση.

Όταν είσαι 60 χρονών

Πρόσεχε το σώμα σου για να μη σε προδώσει. Η στάση «κουτάλι» δεν είναι αυτοτιμωρία. Αντίθετα μπορεί να σου χαρίσει την κατάλληλη σωματική ηρεμία που χρειάζεσαι. Άλλωστε ποιος σου είπε ότι δεν αρέσει στις γυναίκες;

Ελπίζω να σε βοήθησα. Κι ελπίζω ακόμη περισσότερο να τις χρησιμοποιήσεις άμεσα. Ακόμα και σήμερα το βράδυ.\

 

askmen.gr