Πως να λήξεις ένα ραντεβού που δεν πάει καλά?

0
418

Κακή μέρα; Ασυμφωνία χαρακτήρων; Λάθος εκτίμηση για το ποια και πώς πραγματικά είναι (μην εμπιστεύεσαι ποτέ την profile pic); Κόλλημα με την πρώην; Σε ό,τι κι αν οφείλεται το ξενέρωμά σου οφείλεις-στα παντελόνια που φοράς- να φερθείς σωστά και κατόπιν να αποχωρήσεις από τη συνάντηση άνετος, τύπος και υπογραμμός.

Πάνω απ’ όλα ψυχραιμία

Δεν θα σου πάρει πάνω από 10 (και πολλά λέω) λεπτά για να καταλάβεις αν ενδιαφέρεσαι για εκείνη ή όχι. Αν δε γίνει με το που τη δεις, θα γίνει με το που ξεκινήσει η κουβέντα. Κι αν εξακολουθείς να έχεις αμφιβολίες, τα πάντα θα έχουν ξεδιαλύνει μέχρι να πιείτε το πρώτο ποτό. Όποτε κι αν γίνει, τέλος πάντων: Α. Προσπάθησε να μην αλλάξεις συμπεριφορά και ύφος. Β. Μην προσπαθήσεις να πείσεις τον εαυτό σου για το αντίθετο. Αν δε σου αρέσει, θ’ αρέσει σίγουρα σε κάποιον άλλο.

Βρες μια καλή δικαιολογία

Τραβηγμένο αλλά μπορεί το ραντεβού να είναι τόσο μεγάλη αποτυχία σε σημείο που να θες να το βάλεις στα πόδια και να την παρατήσεις σύξυλη. Ήμαρτον, συγκρατήσου. Το σχέδιο απόδρασης έχει ως εξής: Στέλνεις μήνυμα SOS σε κάποιον (φίλο, αδερφό, ξάδερφο) και του ζητάς να σε πάρει τηλέφωνο. Επικαλείσαι κώλυμα τύπου «λυπάμαι αλλά έτυχε κάτι εντελώς ξαφνικό και θα πρέπει να φύγω λίγο νωρίτερα».