Απογοητευμένη τουρίστρια στη Μύκονο: «Πανάκριβα όλα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα, απλά κάθομαι έξω απ’το δωμάτιο»

0
38

Viral έγινε μία τουρίστρια που επισκέφθηκε τη Μύκονο με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Μύκονος έχει την τιμητική της. Έλληνες και – κυρίως – ξένοι τουρίστες φτάνουν συνεχώς στο αεροδρόμιο και το λιμάνι του νησιού, προκειμένου να απολαύσουν λίγες ημέρες διακοπών, να κάνουν βόλτες στα περίφημα σοκάκια της χώρας, αλλά και να διασκεδάσουν στα αμέτρητα μπαρ και κλαμπ.

Πέραν της κυκλαδίτικης ομορφιάς, η Μύκονος είναι γνωστή και για το ακριβό lifestyle της, που ελάχιστοι μπορούν να απολαύσουν.

Αυτό ίσως δεν το υπολογίζουν οι περισσότεροι πριν πατήσουν το πόδι τους στο νησί κι έτσι μένουν χωρίς να έχουν και πολλά πράγματα να κάνουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μια τουρίστρια από το εξωτερικό, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα στη Μύκονο με τη φίλη της και σοκαρίστηκε με τις υψηλές τιμές του νησιού.

 

Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok και έγινε viral, τις βλέπουμε να κάθονται στα σκαλοπάτια μιας σκάλας σε στενάκι του νησιού χωρίς να κάνουν τίποτα. «Είσαι στη Μύκονο, αλλά οι τιμές είναι τόσο υψηλές που αυτή είναι η απογευματινή σου δραστηριότητα», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, ξεσηκώνοντας θύελλα σχολίων.

«Ε, μου ήθελες Μύκονο», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολίασε πως «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος πάει ακόμα στην Μύκονο, όταν υπάρχουν τόσα άλλα όμορφα νησιά».

Πηγή: tilestwra.com