Ανακοίνωση του καναλιού OPEN για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

294

Προσπάθεια εκτόνωσης φαίνεται ότι προσπαθούν στο κανάλι της Παιανίας μετά τη διευκρινιστική δήλωση του Αλέξη Κούγια πως τα όσα είπε δεν αφορούσαν την Κατερίνα Καινούργιου όπως η ίδια θεώρησε.

Κι αυτό γιατί παρά τη στήριξη του OPEN μέσω της ανακοίνωσής του, τόσο στην Καινούργιου όσο και στα άλλα πρόσωπα του σταθμού παραμένει… άλυτο ποια παρουσιάστρια του δυναμικού τους έδωσε την αφορμή στο διακεκριμένο δικηγόρο για αυτές τις δηλώσεις.

Ενώ λοιπόν προφανώς και θα ήταν εύλογο να εκφραστεί αυτή η απορία από την πλευρά του τηλεοπτικού σταθμού, εντούτοις η ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του. Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής» του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας».

Έτσι λοιπόν δικαιολογημένα εκτιμάται ότι στο κανάλι της Παιανίας θέλουν να ρίξουν τους τόνους και να αφήσουν την κόντρα να σβήσει, αφού μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να μην ήταν το… δέντρο, αλλά το «δάσος» παραμένει ακόμα… πληγωμένο… !

πηγή:Newsit.gr