Αναστάτωση στο Γέρακα για το λευκό βανάκι και την απόπειρα αρπαγής μαθητή

985

Παραθέτουμε αυτούσιο το μήνυμα που έλαβε το News Παλλήνης νωρίτερα, στο οποίο έντρομος συγγενής μαθητή μας εξηγεί τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με το μυστηριώδες λευκό βαν από το οποίο προσπάθησαν να αρπάξουν παιδιά στην ευρύτερη περιοχή του Γέρακα:

Μεγάλη αναστάτωση στη σχολική κοινότητα του Γέρακα Δήμου Παλλήνης , έχει προκαλέσει η απόπειρα αρπαγής ενός μαθητή, την ώρα που επέστρεφε από σχολείο του.
Παρακαλώ πολύ θα ήθελα την προσοχή σας ιδιαίτερα σε όλους τους γονείς!!! Η αποκάλυψη του συγκεκριμένου περιστατικού προκάλεσε αναστάτωση σε όλη την τοπική κοινωνία του Γέρακα , αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παλλήνης , καθώς παρόμοια καταγγελία, περί απόπειρας απαγωγής, πριν από μέρες σε όμορους Δήμους.

Σύμφωνα με την καταγγελία συμπολίτισσα μας, την Παρασκευή το μεσημέρι επέστρεφε ο ανιψιός μου με τα πόδια από το σχολείο. Στο ύψος της Αναξαγόρα στο Γέρακα Δήμου Παλλήνης μπροστά από την ταβέρνα Αμβρακικός στο πεζοδρόμιο υπήρχε ένα ολοκαίνουριο Play Station 4 με τα 2 χειριστήρια και με παιχνίδια στα κουτιά τους επάνω. Το παιδί σταμάτησε, κοίταξε ολόγυρα απορημένος τι γυρεύει αυτό εκεί αλλά ευτυχώς παρατήρησε ότι δίπλα του ήταν σταθμευμένο ένα Van λευκό ,χωρίς πινακίδες και χωρίς παράθυρα στο πίσω μέρος του, πιθανότατα με επιβάτες μέσα. Το παιδί μπήκε σε υποψίες και χωρίς να σκύψει συνέχισε τον δρόμο του. Όταν έφτασε σπίτι περίπου 3 λεπτά αργότερα και το ανέφερε στους γονείς, ο γαμπρός μου έφυγε αμέσως να πάει στο σημείο όπου φυσικά δεν υπήρχε τίποτα πια (Play station και Van) είχαν εξαφανιστεί και η αδελφή μου κάλεσε την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί είπαν ότι θα κάνουν περιπολίες στη γειτονιά μας και ότι θα έχουν κατά νου το περιστατικό.

Το νου σας στα παιδιά που επιστρέφουν μόνα από το σχολείο. Ενημερώστε τα να είναι υποψιασμένα.

Έχει γίνει σε πολλές περιοχές! Κοινοποιήστε το παντού!

newspallinis