Αλέξης Κούγιας | Αρνήθηκε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη από την Κίρκη

238

Μετά τις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκη εναντίον του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό αλλά και τον θόρυβο που προκλήθηκε, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί.

Η είδηση ξάφνιασε την κοινή γνώμη. Σε δηλώσεις του στο protothema.gr, μάλιστα, την Τετάρτη ο Απόστολος Λύτρας ανάφερε πως η γυναίκα επέστρεψε στην αγκαλιά του τραγουδιστή αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις: Ο δικηγόρος της Κίρκης τόνισε πως ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη και θα δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας με σημερινή του δήλωση, αρνήθηκε πως ο καλλιτέχνης ζήτησε συγγνώμη, αφού δεν διέπραξε τίποτα παράνομο. Επιπλέον, ο κύριος Κούγιας ξεκαθάρισε πως το δικαστήριο θα γίνει κανονικά.

Ο δικηγόρος της κυρίας Κίρκης, Απόστολος Λύτρας, σε νέες δηλώσεις του το μεσημέρι της Πέμπτης στο protothema.gr, δήλωσε:  «Ουδέποτε δήλωσα ότι δεν θα γίνει το δικαστήριο. Το συγκεκριμένο αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο κύριος Αδαμαντίδης δεν ανακαλείται. Μίλησα και με τους δυο και μου ανέφεραν ότι ο κύριος Αδαμαντίδης ζήτησε συγνώμη για την πράξη του. Τα υπόλοιπα που διάβασα στην ανακοίνωση του δικηγόρου του δεν ευσταθούν»..

Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης (04.08.2022), ο κύριος Κούγιας είχε προχωρήσει στην παρακάτω δήλωση: «Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση. Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε. Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε. Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι».