Έρχεται το χωριό του Αη Βασίλη στο Φρόντζο! 7 Δεκεμβρίου η μεγάλη πρεμιέρα.

410

Λίγες μέρες απομένουν για την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στα Γιάννενα, η οποία φέτος θα είναι λίγο πιο μαγική, αφού ο Αι Βασίλης επέλεξε να… περάσει εδώ τα Χριστούγεννα, μοιράζοντας ευχές και δώρα στα παιδιά.

Όλα αυτά στο «Χωριό του Αη Βασίλη», στον λόφο του Φρόντζου, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα του στις 7 Δεκεμβρίου. Ψηλά, πάνω από τα ξύλινα σπιτάκια του «Χωριού» θα δεσπόζει το δενδρόσπιτο του αγαπημένου Αγίου των παιδιών όπου και θα υποδέχεται τους επισκέπτες του, μικρούς και μεγάλους.

O Aι Βασίλης δεν θα είναι όμως μόνος. Θα έχει στο χωριό και τα αγαπημένα του ελάφια, τα οποία θα μπορούν να θαυμάζουν και να φωτογραφίζουν οι επσικέπτες περνώντας μια βόλτα από τους στάβλους τους όπου θα απολαμβάνουν ζεστασιά και ξεκούραση! Εξάλλου, στο «Χωριό του Άι Βασίλη» θα υπάρχουν άλογα για βόλτες, το Καλικαντζαρόσπιτο που θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση στα παιδιά με ολοκληρωμένα προγράμματα , αφηγήσεις Χριστουγεννιάτικων ιστοριών, παιχνίδια μουσικής και, face painting, Χριστουγεννιάτικη αγορά, ενώ θα γίνονται διαρκώς διαγωνισμοί και κληρώσεις δώρων.

Η είσοδος στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό της πόλης, στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου, θα κοστίζει μόλις 1€, ποσό απ’ το οποίο το ένα τρίτο, αφού αφαιρεθεί ο ΦΠΑ, θα προσφέρεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και το 1/3 αφαιρούμενου ΦΠΑ στην Κιβωτό του Κόσμου!

…Και γιορτινές συναυλίες!