Τι πρέπει να κάνει ένας άντρας μετά το σεξ

123

Βιάζεσαι να πλυθείς

Δεν χρειάζεται πετάγεσαι από το κρεβάτι για να μπεις στο ντους κατευθείαν μετά το σεξ. Σ’ αυτή τη φάση, η ευαίσθητη περιοχή σου -ναι, έχεις κι εσύ, όχι μόνο η κοπέλα σου- είναι υπερευαίσθητη, γι’ αυτό καλό είναι να την καθαρίσεις αρχικά με λίγο βρεγμένο χαρτί τουαλέτας κι όχι με μαντηλάκια καθαρισμού, που συνήθως περιέχουν χημικά, οινόπνευμα και αρωματικές ουσίες.

Δεν πλένεις τα χέρια σου

Τα γεννητικά όργανα δεν είναι ο μοναδικός φορέας μικροβίων, μετά το σεξ. Τα χέρια αποτελούν επίσης μια καλή πηγή βακτηριδίων και ο καλύτερος τρόπος για να τα σκοτώσεις είναι το πλύσιμο.

Δεν πας τουαλέτα

Κατά τη διάρκεια που τα κορμιά σας γίνονται ένα, μπορεί να εισβάλλουν βακτήρια στην ουρήθρα και να προκαλέσουν μόλυνση. Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, φρόντισε να ουρείς πάντα μετά το σεξ, ώστε να απομακρύνεις τυχόν μικρόβια από τον οργανισμό σου.

Δεν πίνεις νερό

Κι αφού επισκεφθείς την τουαλέτα, μην ξεχάσεις να πιεις ένα ποτήρι νερό. Όταν διατηρείσαι ενυδατωμένος, ουρείς πιο συχνά, άρα διώχνεις περισσότερα βακτήρια από το σώμα σου, πριν προλάβουν να μεταμορφωθούν σε πηγή μόλυνσης.

Φοράς καθαρά, αλλά στενά και συνθετικά εσώρουχα

Όσο καλά κι αν σκουπίσεις τη βουβωνική χώρα μετά το αναζωογονητικό ντους, δεν υπάρχει περίπτωση να απομακρύνεις το 100% της υγρασίας και της θερμότητας που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή. Φορώντας λοιπόν καθαρά μεν, στενά και συνθετικά εσώρουχα, το μόνο που καταφέρνεις είναι να ευνοείς την ανάπτυξη μυκητιάσεων, μιας και οι μύκητες, λατρεύουν τα υγρά και ζεστά περιβάλλοντα.