Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 11/10

1471

Η Σελήνη σήμερα από το Ζώδιο του Λέοντα, έρχεται σε Αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο και προκαλεί εντάσεις, συναισθηματικά ξεσπάσματα και νευρικότητα στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Οι ανάγκες κι οι δικές σου επιθυμίες, Κριέ μου, αφήνουν αδιάφορους κάποιους ανθρώπους που σε περιβάλουν, κάτι που σε στεναχωρεί και χαλάει τη διάθεσή σου. Μην το βάζεις κάτω, αφού πάντα υπάρχει περιθώριο για αλλαγές και δεν είσαι υποχρεωμένος να κρατήσεις δίπλα σου ό,τι δε σου ταιριάζει. Με την εμπειρία που πια έχεις, μπορείς να κάνεις σωστότερες επιλογές. Το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό και θέλεις να κάνεις κι άλλα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεται είναι, να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα τακτοποιείς τις υποθέσεις σου με το δικό σου ιδιαίτερο τρόπο κι αυτό σε κάνει να λειτουργείς με άνεση και ταχύτητα. Οι παρεμβάσεις των άλλων σ’ εκνευρίζουν και σου προκαλούν αναστάτωση. Σου αρέσει η οργάνωση κι είσαι τυπικός μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ο Άρης από τον Υδροχόο σε κάνει μερικές φορές να λες πράγματα στο ταίρι σου που το στεναχωρούν. Φρόντισε ν’ αλλάξεις τακτική, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Δίδυμος
Η τιμιότητα, Δίδυμε, η ειλικρίνεια, τα πολλά προσόντα σου κι ο ήρεμος χαρακτήρα σου σε βοηθούν σε κάθε σου προσπάθεια και φέρνουν το καλύτερο για σένα αποτέλεσμα. Οι επιτυχίες που είχες στο παρελθόν, σου εξασφαλίζουν μια βελτιωμένη ζωή, με λιγότερο άγχος και κούραση, ειδικά τώρα που τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα. Σήμερα μπορείς να κάνεις μια αναδρομή, να δεις που ήταν η σχέση σου και τι έχεις καταφέρει εσύ μαζί με το ταίρι σου. Νομίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο, για να φτάσεις στην ευτυχία.

Καρκίνος
Οι συνθήκες στη ζωή σου, Καρκίνε μου, έχουν αλλάξει ριζικά κι εσύ δυσκολεύεσαι να το αποδεχτείς. Με την άρνηση είναι σίγουρο ότι δεν κερδίζεις, οπότε πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και με πολλή προσπάθεια μαζί με σύνεση να καταφέρεις να βρεις τις νέες ισορροπίες. Άλλαξε λίγο τη συμπεριφορά σου και αναζήτησε νέες προοπτικές, που θα σε οδηγήσουν σ’ ένα καλό αποτέλεσμα. Στη σχέση σου θα επικρατεί ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα, φρόντισε να μη μιλήσεις καθόλου στο ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν περάσει.

Λέων
Σήμερα, Λέων, για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα στις υποθέσεις σου, πρέπει να μένεις συνεπής σε αυτά που επιδιώκεις. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις, ότι καταστάσεις από το παρελθόν δε θα χαλάσουν τα σχέδιά σου. Απομάκρυνε από κοντά σου άτομα, τα οποία προσπαθούν να σου κόψουν τον δρόμο που άνοιξες για μια διαφορετική προοπτική. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό σημείο και σήμερα θα εισπράξεις απόλυτη ειλικρίνεια από το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις πολύ όμορφα.

Παρθένος
Έχεις πολλά προσόντα και ικανότητες, Παρθένε, τελευταία όμως σου λείπει ο σωστός προγραμματισμός. Βγάλε από πάνω σου πράγματα και καταστάσεις που σε κουράζουν, φτιάξε με τη βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, ένα σωστό πλάνο, ακολούθησέ το και σύντομα θα διευθετήσεις όλα όσα εκκρεμούν, ώστε να νιώσεις ικανοποίηση. Σήμερα θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την αγάπη και τον έρωτά σου στο ταίρι σου. Μην διστάζεις καθόλου, εκφράσου ελεύθερα και θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλά.

Ζυγός
Δεν είναι καλό για σένα, Ζυγέ, να κρατάς όλα τα βάρη και τις δυσκολίες. Πρέπει, πριν εξαντληθείς, να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να μοιραστείς μαζί τους όλα αυτά που έχεις επωμιστεί. Το αποτέλεσμα θα σου δείξει, πως οι δικοί σου άνθρωποι έχουν τη θέληση και την ικανότητα να αναλάβουν τα δικά τους βάρη. Απόφυγε να ανακυκλώνεις παλιά γεγονότα. Αυτό σταματάει την πορεία που έχει χαράξει το ταίρι σου για τη σχέση σας και δεν το αφήνει να εκφραστεί όπως θέλει.

Σκορπιός
Πολλοί φίλοι και δικοί σου άνθρωποι, Σκορπιέ, θέλουν να σε αποτρέψουν από τα σχέδιά σου, θεωρώντας ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μην τους ακούς, αφού για άλλη μία φορά σου δίνεται η δυνατότητα να τους διαψεύσεις. Ακολούθησε τη δυνατή σου διαίσθηση και άσε τους άλλους να κινδυνολογούν. Μείνε με επιμονή στο δρόμο που χάραξες και πολύ σύντομα η επιτυχία θα σε δικαιώσει. Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, για ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, το παρόν πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Τοξότης
Μετά από ένα θυελλώδες διάστημα στη ζωή σου, Τοξότη, επανέρχεται η γαλήνη κι η ηρεμία. Φρόντισε, λοιπόν, να διώξεις σιγά – σιγά την ανασφάλεια και το άγχος, οργανώνοντας ένα μέλλον γεμάτο χαρούμενα γεγονότα. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές, όπου κι όπως εσύ επιθυμείς, γεμίζοντας την ψυχή σου με ενέργεια και γαλήνη. Σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει τον τρόπο που βλέπεις εσύ μερικά πράγματα στη σχέση σας, αφού ακόμη δεν του έχεις πει τι είναι αυτό ακριβώς που ζητάς.

Αιγόκερως
Οι τελευταίες απανωτές επιτυχίες, Αιγόκερε, σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, σού έχουν δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ξεχειλίζεις από χαρά. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι και σε επαινούν συνεχώς. Ευχαρίστησε τα αγαπημένα πρόσωπα που σε στήριξαν και δείξε ανωτερότητα, εκφράζοντας κι έναν καλό λόγο σε αυτούς που δεν πίστεψαν σε σένα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις παράπονα στο ταίρι σου, αφού κι εκείνο την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένο από άλλες καταστάσεις που αντιμετωπίζει. Φρόντισε να περάσετε τη μέρα μαζί όσο καλύτερα μπορείτε.

Υδροχόος
Έχεις ξεπεράσει πολλά από τα προβλήματα που είχες, Υδροχόε, η διάθεσή σου είναι πολύ ανεβασμένη κι η εύνοια της τύχης σε συνοδεύει. Αν μείνεις συνεπής στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου, όλα θα πάνε πολύ καλά και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση με τον εαυτό σου, για τις σωστές ενέργειες κι επιλογές του. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου που σε αγχώνουν πολύ. Σε βεβαιώνω, ότι έχεις όλα τα φόντα για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθύς
Δρομολογείς πράγματα με μεγάλο ενθουσιασμό, Ιχθύ μου, όμως στην πορεία σε κουράζουν κι είναι πολλές οι φορές που εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Φρόντισε να είσαι πιο συνεπής με τα θέματα που σε απασχολούν και θα καταφέρεις να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Κάποιοι από το περιβάλλον σου κάνουν προσπάθειες να σε ωθήσουν στο να πετύχεις τους στόχους σου. Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι θέλεις και τι ζητάς. Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά για να πάει καλύτερα, φρόντισε όλα αυτά που επιθυμείς, να τα πεις και στο ταίρι σου.