5 λόγοι για να βγεις Σάββατο βράδυ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

5015

Μένεις ή σπουδάζεις Γιάννενα; Τέλεια! Τότε έχεις γευτεί για τα καλά… την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!

Σάββατο βράδυ απόψε και… τα στενά των Ιωαννίνων θα γεμίσουν με κόσμο από νωρίς το απόγευμα μέχρι … νωρίς το πρωί!

Πάρε 5 λόγους και… παραδέξου ότι σου αρέσει το nightlife στα Γιαννενάκια!

  1. Η φοιτητική σου παρέα!

Ένας λόγος που θα κάνει το Σαββατόβραδο σου τόσο γαμάουα είναι η φοιτητική σου παρέα! Με αυτούς τους τύπους, βγεις δε βγεις από το σπίτι είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καλά. Μπορεί να παίζεις τίτσου μέχρι το πρωί ή να βγεις για ποτάκι … πάλι μέχρι το πρωί. Εξάλλου Γιάννενα είσαι. Ευνοούνται και οι 2 καταστάσεις 😛

2. Οδός Ανεξαρτησίας.

Ένα όνομα, μία ιστορία. Τα τελευταία χρόνια, η Ανεξαρτησίας τα Σαββατόβραδα αναστενάζει! Ψιλοτάκουνα ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς, μουσικές σε ξεσηκώνουν από παντού και… κάπου εκεί βρίσκεσαι και εσύ που δεν ξέρεις σε ποιο μπαράκι να πρώτο μπεις! Βαθιά ανάσα και… βούτα!

3. Βόλτα στη λίμνη, βόλτα στο κάστρο, βόλτα, βόλτα, βόλτα.

Τι και αν ο καιρός πάει κατά διαόλου;! Είσαι και εσύ που επιλέγεις να βγεις … βολτάροντας! Ξεκινάς από κέντρο, χάνεσαι για λίγο στο κάστρο και… καταλήγεις να κάνεις τον γύρο της λίμνης χωρίς να παίρνεις χαμπάρι. Στο ένα χέρι το πιτόγυρο , στο άλλο χέρι η ομπρέλα. Εκεί, βρέχει, χιονίσει παίρνεις τον/την κολλητό/ή σου και συζητάτε για ώρες, για τα πάντα.

4. Τσίπ’ρα, θα βγούμε για τσίπ’ρα!

Πόσες φορές είπες , “φίλε εγώ σήμερα δεν βγαίνω”, έφαγες κράξιμο και μετά βγήκες, χαλαρά, για τσιπουράκι; Πολλές για να μην πω ΠΑΝΤΑ! Σάββατο και ένα pre-drinking στα άπειρα τσιπουράδικα των Ιωαννίνων που θα βρεις κυρίως σε Δωδώνης και Καλλάρη κρίνεται απαραίτητο! Βουρ στα τσίπ’ρα λοιπόν!

5. Το χαλαρό, το ποτάκι.

Βέβαια αν είσαι αρκετά μερακλής, αναποφάσιστος και… άνθρωπος χωρίς πρόγραμμα, μπορείς να πάρεις όλα τα παραπάνω με τη σειρά! Αυτό, με σωστά Ελληνικά λέγεται “χαλαρό ποτάκι”. Τι εννοείς; Ξεκινάς με τίτσου, βαριέσαι και λες να βγεις μια βόλτα να ξεσκάσεις, πηγαίνεις Καλλάρη για ένα γρήγορο ούζο επειδή κουράστηκες και … να μην βγεις και λίγο για ΕΝΑ ποτάκι αφού ψιλοφτιάχτηκες απ’τα ούζα; Και κάπου εκεί ανεβάζεις στόρυ 5 το πρωί… Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα!

Άκου το κι’όλας για να φτιαχτείς!