Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 24/2

1764

Κριός

Στη σχέση σου, Κριέ, θα έχεις κάποιες εναλλαγές. Οι πλανήτες πάντως δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άρχισε να φλερτάρεις και θα δεις ότι όλα θα έρθουν έτσι όπως θέλεις.

 

Ταύρος

Οι πλανήτες σου χαρίζουν την εύνοιά τους, Ταύρε, και σου προσφέρουν την ευκαιρία να αποκαταστήσεις ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.  Η περίοδος για τη σχέση σου, Ταύρε, είναι αρκετά θετική, παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και να μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.

 

Δίδυμος

Αυτή την περίοδο, Δίδυμε, η επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να είναι καλή. Απόφυγε μόνο να εκνευρίζεσαι μαζί του, ώστε να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη σταθείς ούτε λεπτό αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στους Ιχθείς, διότι η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να κάνεις πολλά!

 

Καρκίνος

Η τεράστια δυνατότητά σου, Καρκίνε μου, να κερδίζεις τις εντυπώσεις σε κοινωνικό επίπεδο, σου ανοίγει για άλλη μία φορά το δρόμο της επιτυχίας.  Φρόντισε στη σχέση σου, Καρκίνε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα – σκέψου πρώτα πολύ καλά!

 

Λέων

Μία συζήτηση θα βοηθήσει αρκετά την εξέλιξη της κατάστασης και μακροπρόθεσμα θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση, Λέων, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να έχεις στη σχέση σου.

 

Παρθένος

Πιθανόν, στο άμεσο μέλλον να υπάρξει κάποια θετική αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο, που θα βοηθήσει αισθητά τις επιδιώξεις σου. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Παρθένε, και να λύσεις όποιες διαφορές μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ζυγός

Αν ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, Ζυγέ, για ό,τι δεν τον αφορά στη ζωή σου, ο χρόνος σου θα εξακολουθήσει να πηγαίνει χαμένος μέσα σε αδιέξοδες συζητήσεις. Μπορείς και δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, Ζυγέ μου, ενώ ο ερωτισμός που έχεις, το κάνει να περνάει πολύ καλά μαζί σου!

 

Σκορπιός

Η ασυνεπής στάση σου κάποιες φορές, Σκορπιέ μου, γίνεται αφορμή για σχόλια και ίσως να μη μπορεί κάποιος να σε υποστηρίξει, καθώς δύσκολα θα σου δώσει δίκιο. Μπορείς τώρα, Σκορπιέ, που ο Ερμής είναι στους Ιχθείς και σε ευνοεί, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου! Φρόντισε μόνο να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στους Ιχθείς, θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση, όπως ακριβώς την ήθελες.

 

Αιγόκερως

Μία προσεκτική διαχείριση θα βοηθήσει σε κάθε περίπτωση. Σήμερα, Αιγόκερε, φτιάχνει η επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου, να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο μπορεί να σου έρθουν τα καλύτερα.

 

Υδροχόος

Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται, Υδροχόε, κατά τη διάρκεια των οποίων προκύπτουν συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, με τη θαυμάσια δυνατότητα να σε απογειώσουν! Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, Υδροχόε, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να βγάλεις τον έντονο ερωτισμό που διαθέτεις.

 

Ιχθύς

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Ιχθύ, δε σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα στη σχέση σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η μοναξιά σου, τώρα που είναι η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου, θα χαθεί και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.