Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 23/2

1398

Συνεχίζουμε και εκμεταλλευόμαστε και σήμερα το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου για σπουδαίες αποφάσεις και ωφέλιμες συμφωνίες ή συναντήσεις, αν είμαστε Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου! Από την άλλη Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ουδεκαημέρου, απολαμβάνουν συναίσθημα και ρομαντισμό στα ερωτικά, ενώ οι Μεταβλητοί, οφείλουν να προσέξουν και να μην πιστεύουν ψεύτικες υποσχέσεις!

 

Κριός

Δυστυχώς, θα πρέπει να αποχωριστείς τις ευκολίες που σου προσφέρθηκαν όλο αυτό το διάστημα και να προχωρήσεις χωρίς κάποια ιδιαίτερη υποστήριξη στο δρόμο σου.  Μερικά θέματα στη σχέση σου, Κριέ, σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλησε με το ταίρι σου και απόφυγε να παίρνεις όλες τις καταστάσεις πάνω σου.

 

Ταύρος

Η ευγένεια, η καλοσύνη και η ανεκτικότητα, Ταύρε μου, που δείχνουν αγαπημένα σου πρόσωπα στην αναβλητικότητά σου έχουν φτάσει σε οριακό επίπεδο. Η σχέση σου, Ταύρε μου, θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα.

 

Δίδυμος

Μια ενοχλητική συμπεριφορά που εισέπραξες όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει άλλη διάρκεια κι οι συνέπειές της έχουν πια περάσει. Στη σχέση σου, Δίδυμε, πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτιζαν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τώρα, που είναι ο Ερμής στους Ιχθείς. Φρόντισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις νέες συνθήκες.

 

Καρκίνος

Σε λίγο, ένα νέο κύμα υποχρεώσεων καταφτάνει, οπότε καλό θα ήταν να προλάβεις να απαλλαγείς από το προηγούμενο. Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνουν το κλίμα πάρα πολύ ευχάριστο.

 

Λέων

Τα άσχημα πέρασαν, Λέων μου. Από εδώ και μπρος, θα δεις μόνο χαρές και ευκολίες, που θα οδηγούν σε επιτυχία και ευτυχισμένες στιγμές. Η καινούργια σου καθημερινότητα αποκαθιστά κάθε αδικία που βίωσες.  Η σχέση σου, Λέων, έχει αρχίσει να πηγαίνει καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

 

Παρθένος

Ο δρόμος σου είναι αποκλειστικά θετικός, αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να παραμείνεις συνεπής σε όσα έχεις αποφασίσει. Στη σχέση σου, Παρθένε μου, όλα θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να μη ρίχνουν την ψυχολογία σου κάποια θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

 

Ζυγός

Οι αντίπαλοί σου χάνουν κάθε δυνατότητα να διαστρεβλώσουν τις εντυπώσεις γύρω από το άτομό σου και ο δρόμος μπροστά σου ανοίγεται με πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη και πρόοδο. Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, Ζυγέ μου, αφού θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στεναχωρήσεις το ταίρι σου!

 

Σκορπιός

Δείξε ευγνωμοσύνη και φρόντισε να αποφεύγεις από εδώ και στο εξής τις κακοτοπιές, διότι είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να επανέλθουν σε δύσκολο σημείο, αν δεν προσέξεις όσο πρέπει. Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε λίγο τον περίγυρό σου όμως, διότι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

Τοξότης

Σημαντικά πρόσωπα αξιολογούν θετικά την εξέλιξη αυτή και καταξιώνεσαι. Νέες προτάσεις έρχονται και θα τις δεις, αρκεί να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα. Μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου, Τοξότη μου, και σήμερα να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά εσύ, αλλά και το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Ανταμοιβή, δικαίωση και αναγνώριση των προσπαθειών σου έρχονται να επισφραγίσουν μία μεγάλη περίοδο και να ωθήσουν δυναμικά την άνοδό σου. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα παρακολουθούν με χαρά. Φρόντισε σήμερα, Αιγόκερε, να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε καλύτερα και οι δύο.

 

Υδροχόος

Μην αφήνεις όμως το παραμικρό να υπονομεύει τις άριστες δυνατότητες που διαθέτεις, για πλήρη αποκατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Οι πλανήτες σού προσφέρουν τη βοήθειά τους. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Υδροχόε. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ευχάριστη. Φρόντισε, λοιπόν, να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να το κάνεις να νιώσει καλύτερα κι αυτό.

 

Ιχθύς

Μεγάλες αλλαγές έρχονται τώρα, Ιχθύ, και αρνείσαι να τις δεχτείς. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στο νέο τρόπο ζωής και μην αντιστέκεσαι σε όσα είναι για το καλό σου.  Σήμερα, Ιχθύ, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τη σχέση σου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς.