Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 20/2

1796

Τα γενέθλια για τα Ψαράκια μας ξεκίνησαν! Επιτέλους λίγη φαντασία, διαίσθηση, ρομαντισμός και συναίσθημα θα μπει στη ζωή μας, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδιο της Γης και του Νερού για τον επόμενο μήνα!

 

Κριός

Γίνε λιγότερο εριστικός απέναντι σε όσα δεν είναι όπως θα ήθελες και ο καιρός θα δημιουργήσει τις απαραίτητες ισορροπίες. Φρόντισε σήμερα, Κριέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση σας και σε βεβαιώνω, ότι θα καταλήξεις σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

 

Ταύρος

Η καλή σου τύχη, Ταύρε, έρχεται για άλλη μία φορά να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Δέξου σήμερα με χαρά τη βοήθεια που εμφανίζεται απρόσμενα και κοίταξε να την αξιοποιήσεις, για να τα καταφέρεις Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να κινηθείς χαλαρά στη σχέση σου, χωρίς να θέλεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις αναίτιες εντάσεις με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Tα πρώτα βήματα έγιναν με επιτυχία και τώρα χρειάζεσαι χρόνο και οργάνωση, για να υπάρξει εποικοδομητική συνέχεια. Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν.

 

Καρκίνος

Τώρα, σου δίνεται η δυνατότητα να επανορθώσεις, αρκεί να μη φοβηθείς να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να αλλάξεις τις βάσεις στη ζωή σου. Ήρθε ο καιρός, Καρκίνε, που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου, τα οποία μπορεί να είναι προβληματικά. Η πορεία της μετά θα είναι έτσι, όπως τη θέλετε και οι δύο.

 

Λέων

Ένας φίλος από το παρελθόν, Λέων μου, κάνει ξαφνικά την επανεμφάνισή του στη ζωή σου και υπόσχεται πολλά. Μη δείχνεις αφέλεια στην αντιμετώπιση του γεγονότος. Στη σχέση σου, Λέων, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που φαίνεται να έχεις, τα οποία μπορούν να φύγουν με πολλή ευκολία.

 

Παρθένος

Στη σχέση σου, Παρθένε μου, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σε ευνοήσει για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.

 

Ζυγός

Ο νέος τρόπος σκέψης που διδάσκεσαι από αυτή την παρουσία, σε οδηγεί σε δρόμους, που μέχρι τώρα σου ήταν εντελώς άγνωστοι. Να είσαι εγκρατής. Απόφυγε σήμερα, Ζυγέ μου, να κουράσεις το ταίρι σου. Μη λες πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν.

 

Σκορπιός

Όσα σε πλήγωσαν στο παρελθόν απομακρύνονται και δεν αφήνουν παρά μόνο ίχνη στη σκέψη σου. Το αύριο σου χαμογελάει και τίποτε δεν μπορεί να το αποτρέψει. Στα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να χάνεσαι στο άγχος, το οποίο φαίνεται να έχεις.

 

Τοξότης

Στον αισθηματικό τομέα, Τοξότη, θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από το ταίρι σου, που προέρχονται όμως από τη δική σου συμπεριφορά. Φρόντισε, λοιπόν, να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, γνώριζε, ότι ο Άρης στο ζώδιό σου θα βοηθήσει, να μην περάσει απαρατήρητη η γοητεία που θα εκπέμπεις!

 

Αιγόκερως

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του και δική σου είναι να καλύπτεις τις προσωπικές σου ανάγκες κατά προτεραιότητα. Βάλε, λοιπόν, τάξη στα πράγματα. Προσπάθησε, Αιγόκερε, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί αυτές τις μέρες να έχεις.

 

Υδροχόος

Η πραγματική ζωή είναι το μέλλον. Το παρελθόν αποτελεί μία ανάμνηση, που όσο όμορφη και να είναι, δεν αξίζει παρά ελάχιστο από το χρόνο μας Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα προκύψουν διαμάχες, χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

Ιχθύς

Θα εισπράξεις κατανόηση σήμερα από το ταίρι σου, Ιχθύ, για όσα σε απασχολούν και μαζί θα βρείτε λύσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, πως με την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητα που θα εκπέμπεις, θα μαγνητίσει το άτομο, με το οποίο θα κάνεις σχέση!