10 από τις χειρότερες μεταθέσεις που μπορούν να σου τύχουν στον ελληνικό στρατό

2091

Aγοράκια, σας έχουμε μια έκπληξη. Ή μάλλον πρέπει να σας αποκαλούμε πλέον παλικάρια! Οι περισσότεροι είστε φοιτητές και δεν έχετε εκπληρώσει τα στρατιωτικά σας καθήκοντα. Ωστόσο εμείς σας προετοιμάζουμε από τώρα για τις χειρότερες μεταθέσεις που μπορούν να σας τύχουν στον ελληνικό στρατό.

1) 549 ΤΕ, Σύμη

«Μαύρο» γιατί…: Γιατί το στρατόπεδο είναι γεμάτο με αφίσες “Silver Alert: Εξαφάνιση φαντάρων- Μπορείτε να βοηθήσετε;». Την τελευταία φορά που εθεάθησαν 2 φαντάροι στο ίδιο σημείο στο 549 ΤΕ ήταν κατά τον χρυσό αιώνα του Περικλέους. Του Περικλέους, βεβαίως- βεβαίως, τον 5ο αιώνα π.Χ.

2) 618 Μ/Κ ΤΠ,  Πλάτη Έβρου

Α, αφήστε που η Σίλβια (για τους γνωρίζοντες…) του Venus αποτελεί γλυκιά ανάμνηση.

3) 508 ΜΚ/ΤΠ, Ρίζια Έβρου

«Μαύρο» γιατί…: Επειδή όταν λέμε «πινέζα» αυτό ακριβώς εννοούμε- να βαριέσαι στις 19:02 που είσαι στην Ελλάδα και στις 19:04 να ’χεις πατήσει Τουρκία. Αφήστε που (στο πρόσφατο παρελθόν, τουλάχιστον) οι εγκαταστάσεις ήταν λίγο χειρότερες από το σπίτι που είχαν τα 3 γουρουνάκια αφότου το φύσηξε ο κακός λύκος. Δεν είναι χακί ζωή αυτή…

 

4) 512 ΤΠ, Κουφόβουνο

«Μαύρο» γιατί…: Γιατί αυτό πρέπει να είχε στο μυαλό του όταν έγραφε το «Διδυμότειχο blues» ο Γιάννης Σπυρόπουλος για να το μελοποιήσει μετά ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. «Τρύπα στη γεωγραφία», βλέπεις έναν κάτοικο όταν βγαίνεις έξω και τσιμπιέσαι να βεβαιωθείς αν είναι αλήθεια η σε γελούν τα μάτια σου από τα 33 σερί σκοπέτα. Α, ναι: και πείτε στους Locomondo να πάνε μια βόλτα από κει 3 Φλεβάρη με το χιόνι να ’χει μπλοκάρει την καναδέζα για να δουν αν κάνει κρύο στην Ελλάδα ή όχι.

5) 388 ΠΑΠ, Σάπες Κομοτηνής

 

«Μαύρο» γιατί…: Επειδή μιλάμε για το χειρότερο, ίσως, φυλάκιο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο όρος «εμπλοκή» πηγαίνει σε άλλο επίπεδο, ενώ προσφάτως (πριν καμιά διετία) υπήρξαν και κρούσματα ψώρας στο στρατόπεδο, με τους φαντάρους να κατηγορούν τους ανώτερούς τους. 32 μήνες αργότερα, ακόμα ν’ απολυθούν…

6) 164 ΤΕ, Σάμος

«Μαύρο» γιατί…: Διότι αν θελήσεις να ζεσταθείς εκεί τον χειμώνα θα διαπιστώσεις πως μπορείς, τελικά, να κάνεις πολύ καλή αρσενική εκδοχή του μικρού κοριτσιού με τα σπίρτα, ενώ για κάθε μία μέρα που θα είσαι εξοδούχος θα έχουν προηγηθεί περίπου 24 περίπολα.

7) 96 ΑΔΤΕ, Χίος

«Μαύρο» γιατί…: Γιατί ακόμα και ο, πάντα ψύχραιμος, Στέφανος Χίος θα εκρήγνυτο και θα χρησιμοποιούσε πολλές λέξεις που ομοιοκαταληκτούν τέλεια με το «λάκα», «ήδη», «λούτσα» και «μίση» για να περιγράψει τις ομορφιές της συγκεκριμένης ταξιαρχίας. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, αν μιλάει έτσι ο Χίος για το «ΧΙΟΣ», τι θα κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι.

8) ΔΑΝ Μεγίστης Καστελόριζου

«Μαύρο» γιατί…: Επειδή το μαρτυρά και η ονομασία του- αν καταλήξεις εκεί, πρόκειται για μεγίστη μ@λακία. Οι εμπλοκές κρατάνε περισσότερο κι από τα σερβίς του Ναδάλ, ενώ το 22-1 δε λογίζεται ως «έφαγα εμπλοκή», αλλά σαν «κωλόβυσμα». Βράσε Καστελόριζο.

9) Δ.Ε.ΑΝ Στρατόπεδο Θεοδωράκη, Λαγός Έβρου

Εν ολίγοις, αν μπορέσεις να γίνεις λαγός (όχι απαραιτήτως Έβρου) και να την κάνεις μόλις δεις τη μετάθεση, μάλλον θα ’χεις πάρει την καλύτερη απόφαση της χακί σου σταδιοδρομίας…

10) 289 ΤΠ, Σαμοθράκη

«Μαύρο» γιατί…: Γιατί οι περισσότεροι φαντάροι που έχουν περάσει από κει έχουν να λένε (διαχρονικά) πως τα στελέχη μαγεύονται από το συγκεκριμένο μέρος και γίνονται κράμα Χίτλερ και Πάρις Χίλτον- κακισμένοι κοντοί μουστακαλήδες, δηλαδή, που την έχουν δει κάπως.

πηγή:menshouse.gr